Hol buliznak a gazdagok?
Figyelt kérdés
Melyik budapesti szórakozóhelyen?gondolom nem vegyülnek a "mifajtánkkal".2013. júl. 25. 16:26
2/13 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, mennyi oda a belépő?
Milyen a dresscode? Egy kicsit mesélhetne az első válaszoló, az oldalukon nem találtam semmit.
3/13 anonim válasza:
Pesten változó, Morrisons főleg, de a kisebb kocsmákat is kedvelem. Külföldön viszont Párizsban és St. Tropezban a VIP Room, illetve a Nikki Beach is, de ezek csak nyáron.
4/13 anonim válasza:
Hát fogalmam sincs, hogy mennyi a belépő meg ilyenek, mert én sem vagyok gazdag, meg alapból nem járnék ilyen helyre. Azt tudom, hogy mi van ott: drágaság, rúdtáncosok, burzsujok, stb. Nem tűnik nagy számnak. Inkább az a lényegek, hogy az elit rétegnek legyen hol klikkesedni távol a csóróktól, plusz legyen hol elkölteni a rengeteg pénzüket.
1-es
6/13 A kérdező kommentje:
Há akkor hol??
2013. júl. 28. 07:49
7/13 anonim válasza:
Szerintem most épp Tomorrowland-en vannak.
8/13 anonim válasza:
Bed Beach,White Angel,Morrisons,Symbol és még biztos van,de én eddig csak ezeken a helyeken jártam(vidéki vagyok)
Egyébként nem tartom magam gazdagnak azért,mert kifizettem egy 2000Ft-os belépőt...Piát meg nem ilyen helyen kell venni.
9/13 A kérdező kommentje:
Gazdagok alatt az elit felsõ tízezret értem:)azért 2000 ft-ot ên is ki tudok fizetni,pedig inkább a csòrók köxé tartozom:)
2013. júl. 29. 16:00
10/13 anonim válasza:
Voltál már életedben a Morrisonsban? :D Az egy lepukkadt hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!