2/17 anonim válasza:
Nem tudom, mert nem vagyok gazdag és nem is dohányzom.
4/17 anonim válasza:
Arany Marlboro ugyan már. Hiába tekintenek rá úgy egyesek mint valami státusszimbólumra, az legalább is itthon csak egy kommersz cigi. A Djarum az már luxus ciginek mondható, azt nevezhetjük gazdagok cigijének.
5/17 anonim válasza:
Lassan már az összes csak a gazdagok cigije...
6/17 anonim válasza:
gazdagnak számítok?:D arany marbit szívok
nem hiszem hogy az annak számít, az inkább csak a jobban élőké:)
7/17 anonim válasza:
az arany marlboro nem gazdagok cigije.. a djarum az mar az mivel 2000forint. akkor en halottam arrol az elephant cigirol elvileg az se 87) forint... meg vannak azok a cigik amiket dohany boltba nem lehet kapni ezert mi nem ismerjuk es azok is dragak van egy ismerosom aki hollandiabol hozatja a cigijet magyarorzagra mert hoy o csak azt hajlando szivni es azt mondta hoy egy doboz kb. 2500-3000forint
8/17 A kérdező kommentje:
Akkor ha ilyen djarum cigit szívok akkor azért máshogy fognak rám nézni?
2013. júl. 17. 20:52
9/17 anonim válasza:
Ha a cél ez, akkor egy arany Rolex vagy egy 6 évnél nem idősebb fekete BMW/Mercedes-Benz hatásosabb.
10/17 anonim válasza:
Jól mondták, egyedül a djarum luxus cikk itthon, egyébként sobranie, esetleg nat sherman. Vagy más itthon nem kapható cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!