Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Borzasztóan utálom, gyűlölöm...

Borzasztóan utálom, gyűlölöm az embereket. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A kérdés azt hiszem magáért beszél.

Néha már engem is zavar, de hányni tudnék szinte minden embertől.

2013. júl. 23. 09:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
54%

"Leginkább azért mert ostobák.

Vallásosak, babonásak, mindenféle ezoterikus baromságot elhisznek, emellett rettegnek a tanulástól, és ráadásul még büszkék is arra, hogy hülyék."

Tudod hány ember gondolja ezt rólad,amikor végigmész az utcán? Te egy ugyanolyan buta szürke tömegember vagy a szemükben,mint amit te látsz másokban.

Egyébként értem a problémádat,mert van alapja,rengetegen vagyunk hiszékenyek,könnyen manipulálhatóak,ezen nincs mit szépíteni.Azt azért tartsd szem előtt,hogy amíg ennyire ítélkezel és gyűlölködsz,addig te sem vagy igazán szabad,csak az egód rángat rabláncon,mint sokunkat.Kérdés,hogy jó-e ez neked.

2013. júl. 27. 19:38
 22/24 anonim válasza:
68%
Azért utálod őket, és azért tudnál hányni tőlük, mert sokkal okosabb vagy az átlagnál, jobb emberismerő vagy, és éppen hogy NEM vagy felületes, mert nem éred be annyival, hogy "csak a barátok közt menjen ma is, és legyen meg a pénz fodrászra". Nyilván nem hiszed el a tévéből, reklámokból áradó hülyeségeket, neked nem lehet átmosni az agyadat azzal, hogy ugyanattól retteg, amitől mindenki, ugyanarra vágyj, amire mindenki. Én is így érzem magamat. Kivételesen okos vagyok, és sajnos látom mindennek a sötét oldalát. Látom a jót is, én is meglátom a szépet a természetben, a világban, egyes emberekben is. De ne vedd be, hogy minden emberben van valami jó! Csak attól, hogy valaki nem rosszindulatú, "csak" semmilyen, "csak" senki más nem érdekli, csak a saját boldogulása, még nem lesz egyből jó, sőt. Nekem is vannak barátaim, én is párkapcsolatban élek, nem vagyok én se magányos vagy kielégítetlen. Egyszerűen túl kevesen vannak az okosak, és a hülyék mident elárasztanak és még bennünk is megpróbálnak lelkifurdalást kelteni (lásd pl. "az én meg a te fajtádtól tudnék hányni, te önelégült barom, teeeeee" típusú hozzászólásokat).
2016. szept. 14. 11:48
 23/24 askingcat666 válasza:
63%
Utáldd őket nyugodtan,mert némelyik tényleg szörnyü.pl.:beszólogtnak,neked mennek stb..a Lényeg,hogy érzékeltesdd velük,hogy ők a senkik,és nem te. :)
2017. jún. 6. 19:56
 24/24 anonim válasza:

Engem sötét oldal vezényel már

Semmi jó szavam nincs hozzájuk

Legszívesebben ha lehetne

Szenvedést és kínokat okoznák nekik kezd elegem lenni ezekből.

Jobb lenne ha más bolygón születtem volna nem ezeknel

márc. 8. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!