Miért nem szeretek bulizni?
A korosztályomból mindenki felmegy a helyi szórakozóhelyekre bulizni, és kb részeg mindenki. Engem ez egyáltalán nem vonz. Amikor megkérdezik h te szoktál e járni szórakozni, akkor mindenki meglepődik, amikor mondom h nem. Ez mitől van?
18/F
Hidd el,hogy most furi sok embernek,hogy ilyen vagy,de idővel mindenki rájön,hogy ez lenne az "egészséges". Sajnos manapság nagyon ritka az ilyen pasi és sajnos az ilyen nő is. :/
De nincs ezzel semmi gond. :)
Én sem vagyok az a bulizós fajta. Néha-néha ha a barátok rendeznek "házibulit" és meghívnak akkor arra elmegyek,de azok nem igazi bulik,hanem pl bográcsolunk,beszélgetünk esetleg sörözgetünk,de senki sem részeg és mégis mindenki jól érzi magát. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Kinek milyen a stílusa. :)
Ne akarj megváltozni. Hidd el,egy normális nő értékelni fogja a dolgot. :)
17/L
Köszi a válaszokat!
Akkor nem csak én látom így.
Én sem szeretek "bulizni". Amit én bulinak hívok, az annyiból áll, hogy egyedül zenét hallgatok a szobámban és jól érzem magam, hülyéskedek... Sose vonzott, hogy kipróbáljam a dohányzást, a discot... még a farsang után a suliban az egyik teremből generált discoba se mentem be.. illetve egyszer, 5.-ben, ott voltam fél óráig aztán elegem lett. Osztálybulira se mentem, mert tudtam, hogy osztálytársaim bepiálnak, és hadd ne részletezzem.... Szóval szerintem TE normális vagy, mások a nézeteid, de jó, hogy nem befolyásolnak mások, és nem mész csak azért bulizni, mert a többiek igen, és akkor jó arcokkal lóghatsz... Bár minden fiú ilyen lenne :)
14L
Emberek!! alkossuk meg a
"NEM SZERETEK BULIZNI" klubbot ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!