Szeretek zenét hallgatni, de bulizni nem szeretek. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Szeretek zenét hallgatni, de bulizni nem szeretek menni, nem tudom miért, de engem nem érdekel a bulizás. Van még itt olyan aki nem szeret bulizni járni? Az ismerőseim közül szinte csak én nem.2013. jún. 27. 13:10
2/6 Megidézlek válasza:
"ezt az egyetlen tanítást adom neked: soha ne tégy a természeted ellen! Még ha a világ összes buddhája csóválja is a fejét, rájuk se hederíts! Semmi közük hozzád! Ők is csak azt tették, amit helyesnek éreztek, neked is azt kell tenned, amit te magad helyesnek érzel."
-Osho
3/6 anonim válasza:
Ha a bulizás alatt disco-t értesz, akkor én sem szeretek, főleg azért nem, mert nem kedvelem a mai zenét. Én az a kocsmába beülős, iszogatós típus vagyok, de a házibulikat is szeretem és a jó kis koncerteket is.
4/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Egy ideig zavart a dolog, mert a korosztályomban mindenki bulizni szokott járni, de aztán elfogadtam hogy én nem ilyen vagyok és kész. Megtaláltam a magam szórakozását. Ami nem megy, nem kell erőltetni. :)
5/6 anonim válasza:
Én sem szeretek buliba járni. Életembe kétszer voltam discoba elég is volt nekem annyi, az nem az én stílusom.
Én jobban szeretem a házibulikat ahol a szűk haveri körrel összeülünk és beszélgetés, video nézés, zene meg ilyenek mennek, esetleg póker nekem ez a világom de ezt sem viszem túlzásba.
Kocsmába is csak nyáron megyek mert a szabadtérit szeretem ahol elég sokszor van élő zene hétvégéken.
6/6 anonim válasza:
én sem szeretek. addig, hogy mászkálni a városban, addig oké, de az osztályom leginkább tömeghelyekre jár, én meg nem bírom a heringpartyt :D ami nem megy, azt nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!