Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért vannak ilyen kevesen?

Miért vannak ilyen kevesen?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem egy 60 000 lakosú nagyvárosba, és pár hónapja szisztematikusan végigjárom a helyi edzőtermeket, hogy megtudtam, hol mi a legjobb.

És nagyon megdöbbentem azon, hogy akármelyikbe megyek, akármilyen órára, vagy csak kondizni, és teljesen mindegy mikor délelőtt, délután, este, hétvégén, csak lézengenek az emberek. Volt olyan spinning óra, ahol hárman voltunk. Egy ekkora városban, és vonzáskörzetében nincs legalább 10 ember, aki törődne az egészségével, és akinek megérne lemondani egy doboz cigaretta áráról, hogy részt vegyen egy órán? Mert kb. egyárban van mind a kettő. Azt meg nem igazán hiszem, hogy mindenki otthon tornázik.

Ennyire nem érdekel senkit a saját egészsége, életminősége és életkilátásai?

2013. júl. 15. 08:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A konditerem az egy más világ, én oda nem mennék, de szívesen úszom reggelente 1 órát munka előtt, bringával megyek munkába és haza, hét végén futni járok és teniszezni, mindenütt nagyon sok "sporttárssal" találkozom.
2013. júl. 16. 13:41
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, megkérdezhetem, hogy mi a horoszkópod?

Tudom sokan hülyeségnek tartják, de én "vonzom" az ilyen típusú embereket és keresem az összefüggéseket közöttük.

Arra gondolok, amit írsz, hogy persze, hogy azt gondolod, hogy ez a jó gondolkodásmód. A közvetlen környezetemben nagyon sokan vannak, akik ezt kimondják. Nekem ez beképzeltségnek tűnik, de lehet, hogy én látom rosszul.

2013. júl. 16. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!