Miert rendelnek olyan kevesen az ilyen online oldalakrol?
Figyelt kérdés
Mar fele eve kineztem magamnak 2 ruhat, es meg mindig megvan nekik raktaron.(pedig minden rohabol csak harmat szoktak tartani). Nezegettem a tobbi ruhakat is, de alig van egy par, ami mar elkelt. Miert van ez?2013. jún. 28. 10:34
1/3 anonim válasza:
A ruhákat sokan szeretik felpróbálni vásárlás előtt, megtapogatni, hogy milyen az anyaga, vane esetleg valami hibája. Egyszerűbb ott kérni egy másikat, mint visszaküldeni.
És te se vetted még meg :)
2/3 anonim válasza:
Én személy szerint azért nem,mert még nincs bankkártyám. (Szüleim szerintem nem örülnének,ha az övéket használnám,mert bizonytalanok ilyen szempontból.)
3/3 anonim válasza:
mert legtöbb esetben ugyanazt meg tudod venni a boltban is, olcsóbban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!