Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az online társkereső oldalakról és az online ismerkedésről?
Hol ismerkedjünk akkor,ha neten ne? Most több Nő- pasi ismerkedés randizás témakörét is végigjárhatnánk.Sok rosszat lehet hallani erről a netes ismerkedésről,hogy különböző programok által bizonyos emberek így akarják átverni a másikat és pénzt keresni..Regisztrálnak ,mint egy nő és valami program útján több embernek is visszaírnak...
De van ugye akik,hogy komolyan kimutassák szándékukat
sms el fizetnek,hogy igazolják ők tényleg igazi nők és ismerkedni akarnak.Online talán a nők is nyítottabbak
és ekkor egyedül van és nem a barátnőivel.Útcán sokszor
elmegyünk egymás mellett és főleg bezárkozva nem vagyunk nyíottak,mert nem ismerjük a másikat..
Hol ismerkedjünk akkor,ha neten ne? Most több Nő- pasi ismerkedés randizás témakörét is végigjárhatnánk.Sok rosszat lehet hallani erről a netes ismerkedésről,hogy különböző programok által bizonyos emberek így akarják átverni a másikat és pénzt keresni..Regisztrálnak ,mint egy nő és valami program útján több embernek is visszaírnak...
De van ugye akik,hogy komolyan kimutassák szándékukat
sms el fizetnek,hogy igazolják ők tényleg igazi nők és ismerkedni akarnak.Online talán a nők is nyítottabbak
és ekkor egyedül van és nem a barátnőivel.Útcán sokszor
elmegyünk egymás mellett és főleg bezárkozva nem vagyunk nyítottak,mert nem ismerjük a másikat..
Magyar társkereső oldalak:
love.hu
parom.hu
startrandi.hu
talalka.hu
lovebox
nők lapja
rtl randi
Melyikeken vagytok fent és mi a véleményetek róluk,melyik a legjobb magyar társkereső oldal?
én sem hittem sokáig a netes ismikben, de ma mar mas a szitu. nagyon sok pasi és csaj ott ismerkedik.
21 vagyok, igaz eddig csak két pasim volt, de mindkettő netrol. a lényeg h mutatok képet egyből, h lassak ki is vagyok.
volt olyan akivel honapokig irogattam és taliztunk kiderült h egy taho. volt h pasi nem jött el...:(
első kapcsimkor mondtam h talizzunk most ha télleg komolyan gondolja. és komolyan gondolta ott volt, én is. és együtt voltunk.
masikkal kb 1 honapot irogattam és minden ok volt.
sajnos már egyik sem tart, de nem ez végett.
love.hu-n is ismiztem de abbol még nem lett tali, de egy netes baratság igen.
chat.hu-rol volt az első pasi.
a másik myvip randi. lényeg h irogass nekik msn-en hogy lassak h érdeklődsz irantuk ne azt várd h a csaj irjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!