Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért vannak ilyen kevesen?

Miért vannak ilyen kevesen?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem egy 60 000 lakosú nagyvárosba, és pár hónapja szisztematikusan végigjárom a helyi edzőtermeket, hogy megtudtam, hol mi a legjobb.

És nagyon megdöbbentem azon, hogy akármelyikbe megyek, akármilyen órára, vagy csak kondizni, és teljesen mindegy mikor délelőtt, délután, este, hétvégén, csak lézengenek az emberek. Volt olyan spinning óra, ahol hárman voltunk. Egy ekkora városban, és vonzáskörzetében nincs legalább 10 ember, aki törődne az egészségével, és akinek megérne lemondani egy doboz cigaretta áráról, hogy részt vegyen egy órán? Mert kb. egyárban van mind a kettő. Azt meg nem igazán hiszem, hogy mindenki otthon tornázik.

Ennyire nem érdekel senkit a saját egészsége, életminősége és életkilátásai?

2013. júl. 15. 08:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy aki nem jár edzőterembe, az nem is törődik az egészségével? Nem mindenkinek ugyanaz a mozgásforma jön be. Létezik még kerékpározás, úszás, aerobic, futás, görkorcsolyázás, lovaglás stb.
2013. júl. 15. 09:31
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, van-e jó terem, nem járok, nem ismerem őket (várpalotai vagyok amúgy). Viszont több ismerősöm is kondizik, de néhányan folyton váltogatják a helyeket, mert valami bajuk mindig van a hellyel (nem működnek a gépek rendesen, bunkó az edző, ilyesmi). Aztán lehet ám, hogy csak nekik vannak nagy igényeik, nem tudom. :-)
2013. júl. 15. 09:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Egyszerű, ez a Budapesten kívüli Magyarország.
2013. júl. 15. 09:43
 14/22 A kérdező kommentje:

"Miért gondolod, hogy aki nem jár edzőterembe, az nem is törődik az egészségével? Nem mindenkinek ugyanaz a mozgásforma jön be. Létezik még kerékpározás, úszás, aerobic, futás, görkorcsolyázás, lovaglás stb."

Ezt én nem mondtam, csak annyit mondtam, hogy nem hiszem, hogy mindenki otthon tornázik, mert amit az utcán látok, az nem ezt tükrözi. És tényleg van sok más mozgásforma is, de valljuk be, ha más csinálnának, akkor mindjárt nem ez a lesújtó kép lenne az utcán.

Lehet, hogy tényleg nekik vannak nagy igényeik, nekem eddig egyik teremmel sem volt olyan nagy nagy problémám.

13-nak. Szóval van Bp. meg a világ. :) Hát csak ezért nekem nem érné meg odaköltözni, addig jó nekem, amíg nem muszáj odaköltöznöm.

2013. júl. 15. 09:49
 15/22 anonim ***** válasza:

A többiek nem tudom miért nem mennek konditerembe.

Én tudom magamról.

Hiába nagy városban lakom, sok embert ismerek és szégyellem két gyerek utáni alkatomat.

Olyan dolgokra gondolok, amiken nem segít az edzés.

Úszni is imádtam, de most kizárt, hogy el mernék menni.

Tudod ilyen is van, meg sok tényező van, amiket én sem értettem meg vagy fel sem foghattam korábban, a korábbi alkatommal, életemmel.

2013. júl. 15. 17:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha valaki sportolni akar, az megtalálja annak a módját edzőtermen kívül is.
2013. júl. 15. 17:43
 17/22 anonim válasza:
Top Gym-be se voltak ?
2013. júl. 15. 19:22
 18/22 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem elég beképzelt vagy. Azt gondolod, hogy csak az a jó, amit te csinálsz, és mindenki más, aki máshogy gondolja, lusta, meg nem törődik az egészségével, meg mit tudom én.

Ilyen emberrel akkor sem akarnék ismerkedni, ha minden nap egymás mellett edzenénk...

2013. júl. 15. 20:10
 19/22 anonim ***** válasza:

Elfárad a munkahelyén = edzett + cigi, pia

Nincs munkája = felkopik az áll

Nem fárasztó munka = több pénz, tehát buli

Többiek: edzőterem, vagy inkább bringa :)

2013. júl. 15. 22:30
 20/22 A kérdező kommentje:

"Szerintem elég beképzelt vagy."

Lehet, te meg szerintem egy bunkó.

"Azt gondolod, hogy csak az a jó, amit te csinálsz, és mindenki más, aki máshogy gondolja, lusta, meg nem törődik az egészségével, meg mit tudom én."

Hát még szép, hogy azt gondolom, hogy csak az a jó, amit én csinálok. Miért, neked nem az a jó, amit te csinálsz, hanem az, amit a szomszéd? Mindenkinek az a legjobb amit ő csinál, kivéve ha egy saját önálló gondolata sincs. :)

"Ilyen emberrel akkor sem akarnék ismerkedni, ha minden nap egymás mellett edzenénk..."

Mivel szerintem egy bunkó vagy így én sem. Szóval kvittek vagyunk.

Csá

2013. júl. 16. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!