Nektek nincs nagyon elegetek a mai világból? Ha igen, akkor miből?
Utálok én mindent, főleg az embereket. Legszívesebben egyedül vagyok a természetben a kutyáimmal.
Plusz szeretek motorozni.
Én is szoktam futni, velem is rendszeresen történnek ilyen kellemes dolgok. Egyszer hajnalban mentem, jött párhuzamosan mellettem egy kocsi, az anyósülésről egy srác kinyitotta az ajtót, és láttam hogy egyre közeledik felém az autó... mintha be akart volna rántani magukhoz...
De kaptam már azért is beszólásokat, mert mozog közben a mellem... Nem értem, miért ilyen érzékenyek a futókra az emberek. :D
Egyébként meg gyűlölöm, hogy semmi tolerancia, semmi együttérzés, önzetlenség nincs az emberekben. Pl én inkább nem ülök le a buszon, mert biztos van, akinek nagyobb szüksége van rá, míg a nénike a piacról lazán befoglalja a kettes helyet, ő ül kívülre, a csomagjait meg a belsőre rakja. Azt is utálom, hogy mindenki mindent olyan komolyan, szigorúan vesz. Pl már megbocsájthatatlan bűnnek számít, ha hibázol; leejtesz valamit, vagy nekimész valakinek. Ilyen előfordul, könyörgöm, de mit sem ér a bocsánatkérésem, ha utána úgy néznek rám, mint egy bunkó parasztra...
Nekem is elegem van!
Pénz,szex,divat,felszínesség ez a mai világ sajnos!
Engem is jó mellekkel áldott meg az Isten és állandóan bámulnak,jó nézzék meg,de hogy a nyál is csorog a szájukból,meg fütyörésznek meg beszólógatnak..már f@.szom kivan az ilyen palikkal,aminek a fele cigány :/
Én se szeretem az embereket undorítóak!
Én is a kutyámmal jobb szeretek foglalkozni elmenni a parkba,bár ott is beszólnak minden szarért.Qur.vár.a elegem van a sok bunkó paraszt emberből!!!Már dolguk sincs mint mást piszkálni -.-
Meg ha már x évesen nincs pasid biztos leszbikus vagy,na ez is kikészít!
hová fajult ez a világ? mi lesz itt pár év múlva? bele se merek gondolni :/
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!