Nektek is elegetek van a kapitalizmusból és az Orbán által képviselt neo-feudalizmusból? Itt az idő elvtársak az újabb dicsőséges proletárforradalomhoz. Van kedved csatlakozni?
Már megint? Én már belefáradtam...
A szocializmus is akkor szűnt meg, mikor a legjobb volt.
Rengeteg embernek jócskán elege van belőle, köztük nekem is.
A gengszterváltáskor az emberek komolyan azt hitték, hogy a kapitalizmus egyenlő az aranyélettel, és hogy végre egyszer nem tőle szednek el valamit (a pénzét) hanem majd ő kap, mert Ámerikában ott mindenki gazdag ugye, whiskykólát pisál és dollárt szarik. Aztán, miután kissé izzadságszagúan ugyan, de megtörtént a gengszterváltás, a gengszterek viszont maradtak, amik voltak, így hamar kiderült, hogy a kapitalizmus nem egyenlő a Kacsamesével, és ez a rendszer is csak a gazdagoknak kedvez: a gazdagnak még több pénze lesz, és kinek a zsebéből? Naná, hogy a szegényekéből.
Úgyhogy én támogatom a forradalmat. Ha lenne egy fúziós gömb kilövőm, magam takarítanám el az élősködő hitvány legalja pénzhatalmi elitet a Föld színéről!
nagyon is elegünk van belőle
addig kéne felszámolni ezt a kártékony, korrupt rendszert, amíg van egyáltalán mit megmenteni
ha nem lesz forradalom, előbb-utóbb polgárháborúig vagy anarchiáig fog fajulni a dolog
talán nem kéne megvárni...
egy jó kis politikusirtás, és a nagytőkések számának csökkentése nagy kaliberű fegyverekkel végre felszámolhatná a vadkapitalizmust, és lenne esélyünk a feltörésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!