Mit jelent az, hogy emo?
Figyelt kérdés
Barátaim szokták rám mondani, mert szerintük mindig szomorú vagyok és zárkózott...de mit jelent ponosan,mert azt nem tudom!2013. júl. 8. 15:35
1/4 anonim válasza:
Kedves kérdező! Írj egy privát üzenetet és elmagyarázom neked hogy pontosan mért mondják ezt rád, meg hogy mit is jelent az "emo" szó.:)
ui: Én emo vagyok.;)
2/4 anonim válasza:
Kedves 2. te honnan tudod hogy igazából milyen egy emo? Szerintem te még soha nem láttál egy emo-t sem csak innen onnan hallottál pletykákat. Igen van amelyik festi a haját és eret vág, de ezt te biztosan nem érted hogy mért csinálják csak osztod itt az észt. "Patkány" hát én a te helyedben elgondolkoznák azon hogy mit jelent az hogy mit jelent a patkány szó. Ha jobban belegondolok te vagy a patkány amiért lefikázol egy számodra ismeretlen szubkultúrát.
3/4 anonim válasza:
Megmondom neked hogy az emo egy ugyanolyan kitalát baromság mint a pávaság meg a mostanában elterjedt rajság általában csak az ilyen divatmajmok követik az összes ilyen "szubkultúrát"
4/4 anonim válasza:
az utolsó kommentelő egy hatalmas barom... az emo nem egyféle "divat" hanem egy életstílus/gondolkodásmód.. és az érvágás, amiröl annyian beszélnek egyáltalán nem népszerű köztünk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!