Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Közvéleménykutatás, sok...

Közvéleménykutatás, sok választ szeretnék. Mit gondoltok, ha megláttok egy kövér embert valamelyik közlekedési eszközön? (busz, metró, villamos stb. )

Figyelt kérdés
Fontos felmérés lenne, ha valaki ismer ezirányú kutatási eredményeket, megosztaná?

2013. júl. 4. 13:04
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
100%
Nem lehet megállapítani. De ki akarja megállapítani? Az esetek nagy többségében nem betegség miatt ilyen valaki. Én ránézésre nem ítélem el őket mert nem tudom a hátteret. Azt gondolom amit leírtam. És személy szerint én sokkal jobban, kiegyensúlyozottabban érzem magam 23 kilóval soványabban.
2013. júl. 27. 12:35
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

25-ös vagyok. Nem tudom, miért kellett lepontozni ennyire, nem hinném, hogy sértő lett volna a hangnem, tekintve, hogy senki nem ismer, nem tudja, hogy hogyan nézek ki.

De oké.

2013. júl. 27. 21:05
 33/40 A kérdező kommentje:
Azok akarják megállapítani, akik a "mit gondoltok, ha kövért láttok" kérdéshez azt írják, hogy HA ez az eset vagy az az eset, akkor ezt vagy azt gondolom... itt a ránézésről van szó. Természetesen igen, nem lehet megállapítani, ezért hülyeség ezzel takarózni. Főleg mert egyik sem rosszabb a másiknál... Csak az, aki megítél embereket a külseje alapján.
2013. júl. 27. 21:13
 34/40 A kérdező kommentje:
Szóval a probléma ez.
2013. júl. 27. 21:13
 35/40 anonim ***** válasza:
73%

1. Miért zabál ennyit?

2. Hogy talál az ilyen párt?

3. Én soha nem leszek ilyen dagadt.

Ezt gondolom.

2013. júl. 27. 23:45
 36/40 anonim ***** válasza:
66%
Először semmit, de ha az illető nő, és fitymálóan néz végig a hosszú, vékony végtagjaimon, esetleg be is szól, hát nem teszi ki a az ablakba, amit tőlem kap! Aki velem nem agresszív, és sem vagyok vele az, de ha valaki "kesztyűt dob felém", felveszem, kivéve, ha nem túl "piszkos", mert akkor nem alacsonyodok le hozzá. Volt olyan válaszoló, aki azt írta max. 2 %-uk beteg. Na ne már! Még a végén kiderül, hogy kövérnek lenni a legegészségesebb dolog a világon. Szerintem nem, és még az államnak is sokba kerülnek ( a betegségeik miatt). Én ektomorf alkat vagyok, de az egészségem érdekében azért még edzek is. Tehát nem ülök a kövérek szerint csontos fenekemen. Le lehet pontozni, megszoktam.
2013. aug. 15. 07:51
 37/40 anonim ***** válasza:
82%

Semmit.

Ugyanolyan, mint a többi.

Én is voltam kövér (sovány most se vagyok, 18 kilótól szabadultam csak meg), de boldogabb nem lettem, az önbizalmam nem nőtt, tehát nem mérvadó...

2013. szept. 7. 15:59
 38/40 anonim ***** válasza:
21%
Azt, hogy mit ehetett aznap.
2013. szept. 8. 21:55
 39/40 anonim ***** válasza:
21%

-hogy lehet emmyire igenytelen valaki?

- ha van rajta /nala vmi draga (taska pl) akk h azt a penzt koltotte volna fitnessberletre,feherjere, egeszseges etelre

- h szerencses vagyok alkatilag es hogy hobbim a sport. Ergo sosem fogok igy kinezni

2021. jan. 21. 00:37
 40/40 anonim ***** válasza:
70%
25 igazad vam!.
2021. jan. 21. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!