Közvéleménykutatás, sok választ szeretnék. Mit gondoltok, ha megláttok egy kövér embert valamelyik közlekedési eszközön? (busz, metró, villamos stb. )
Ha betegség, akkor inkább sajnálom.
Azért akkor is, ha "csak" az anyagcseréje lassú, tehát alapvetően nem pajzsmirigy-betegség. Van, aki keveset eszik, mégis túlsúlyos.
Ha nem beteg, akkor viszont nincs jó véleményem róla! Két megálló helyet villamos, lift, mozgólépcső mindig, lépcső soha, testmozgás soha. Sok ember van így!
Valakihez lépcsőn mentem fel (szoktam mozogni, és vékony is vagyok, de ettől függetlenül úgy gondolom, amúgy se lustuljunk; a lift amúgy is a sok csomagosoknak, a fáradtaknak és a betegeknek van, nem egy friss fiatalnak). Hát, akihez mentem, úgy kiakadt. Lényeg: túlsúlyos nő volt.
Szóval, könnyen lehet, hogy beteg, aki kövér, de az is lehet, hogy lusta!!
Ha jelentősen kövérebb nálam, akkor az első gondolatom az, hogy ma este tuti edzeni megyek, én így nem akarok kinézni.
Ezt nem azért, mert undorodnék tőlük, hanem azért, mert nem szeretnék elhízott lenni.
Én sajnálom. :( Voltam kövér, de lefogytam. Átérzem a helyzetét.
22l
Hagyjuk már ezt a betegség témát...
Kevés az igazi beteg,a többinek meg kell a kifogás hogy miért olyan baromi kövérek...
Az jut eszembe,hogy nincs önkritikájuk?Ha kövér lennék addig nem nyugodnék,míg helyre nem hozom...
Ha egy csaj cicagatyában feszít,akkor egy kötözött sonka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!