Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Közvéleménykutatás, sok...

Közvéleménykutatás, sok választ szeretnék. Mit gondoltok, ha megláttok egy kövér embert valamelyik közlekedési eszközön? (busz, metró, villamos stb. )

Figyelt kérdés
Fontos felmérés lenne, ha valaki ismer ezirányú kutatási eredményeket, megosztaná?

2013. júl. 4. 13:04
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha betegség, akkor inkább sajnálom.

Azért akkor is, ha "csak" az anyagcseréje lassú, tehát alapvetően nem pajzsmirigy-betegség. Van, aki keveset eszik, mégis túlsúlyos.

Ha nem beteg, akkor viszont nincs jó véleményem róla! Két megálló helyet villamos, lift, mozgólépcső mindig, lépcső soha, testmozgás soha. Sok ember van így!

Valakihez lépcsőn mentem fel (szoktam mozogni, és vékony is vagyok, de ettől függetlenül úgy gondolom, amúgy se lustuljunk; a lift amúgy is a sok csomagosoknak, a fáradtaknak és a betegeknek van, nem egy friss fiatalnak). Hát, akihez mentem, úgy kiakadt. Lényeg: túlsúlyos nő volt.

Szóval, könnyen lehet, hogy beteg, aki kövér, de az is lehet, hogy lusta!!

2013. júl. 11. 19:49
 22/40 A kérdező kommentje:
Egy kérdés, mert sokan írtak ilyet: az utcán mégis hogy döntitek el, ismeretlenül, hogy az illető betegség vagy "lustaság" miatt kövér?
2013. júl. 11. 20:34
 23/40 anonim ***** válasza:
35%
Ha odafigyelek, hogy kövér, és nem mélyedek a saját világomban, akkor fut át az agyamon, hogy jaj, lusta disznó... de várjunk csak, lehet, hogy csak beteg. Ennyi.
2013. júl. 11. 20:49
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Én sose szoktam gondolkodni.
2013. júl. 12. 01:20
 25/40 anonim ***** válasza:
65%

Ha jelentősen kövérebb nálam, akkor az első gondolatom az, hogy ma este tuti edzeni megyek, én így nem akarok kinézni.

Ezt nem azért, mert undorodnék tőlük, hanem azért, mert nem szeretnék elhízott lenni.

2013. júl. 12. 12:44
 26/40 anonim válasza:
80%
Azt gondolom,(ha nem betegség miatt ilyen) hanem rossz életmód miatt, hogy remélem nála is lesz egy kattanás az agyában (mint nálam) és rájön arra mennyire egészségtelen amit művel magával és hogy ezután helyes életmóddal (nem önsanyargatással persze) sikerül a kinézetén változtatni és sokkal elégedettebb, boldogabb lesz majd.
2013. júl. 12. 17:04
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnálom. :( Voltam kövér, de lefogytam. Átérzem a helyzetét.

22l

2013. júl. 27. 08:58
 28/40 anonim ***** válasza:
80%

Hagyjuk már ezt a betegség témát...

Kevés az igazi beteg,a többinek meg kell a kifogás hogy miért olyan baromi kövérek...

Az jut eszembe,hogy nincs önkritikájuk?Ha kövér lennék addig nem nyugodnék,míg helyre nem hozom...

Ha egy csaj cicagatyában feszít,akkor egy kötözött sonka...

2013. júl. 27. 10:01
 29/40 anonim válasza:
21%
26-os vagyok. graulálok le kellett ám pontozni a válaszomat nem mintha izgatna de szerintem normális hangnemű megfogalmazás volt és nem rosszindulatú.....
2013. júl. 27. 11:21
 30/40 A kérdező kommentje:
A hangnem valóban normális volt. De az ember boldogsága ne a súlyától függjön. Keserű az élet, ha ez kell a boldogsághoz... Hülyeség. (Én is voltam így. Azt hittem, majd a fogyástól boldog leszek. Nem lettem.) És ami még hülyeség.. az utcán ránézve a másikra mégis hogy tudja eldönteni valaki, hogy az betegség vagy más miatt kövér? Mert sokaknak a rosszindulatú baromságaik ettől függtek, de ezt ránézésre h lehet megállapítani? Érdekelne.
2013. júl. 27. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!