Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Chaten ismerkedni,20+?

Chaten ismerkedni,20+?

Figyelt kérdés
Akik szoktak, mik a tapasztalataitok? En nem vagyok vagyok egy tarsasagi leny, partyarc, ezert erre gondoltam.
2013. jún. 23. 08:33
1 2
 11/11 gömbicica ***** válasza:

közvetlenebbek ja.

aztán olvasom,Kérdezik: miért van az, hogy nem birok a szemébe nézni akivel éppen beszélek, félek megszólalni, kisebbségi komplexusom van........

az élethez inkább hozzátartoznak a szóbeli kapcsolatok, mit az itteni személytelen tér.

nem kell félni megszólitani valakit.

Az a baj, hogy a ma fiatalságának ez nem természetes. :-( Az idősebbek meg vagy leszarják az egész témát, vagy maguk sem beszédesek, és csodálkozik mindenki, hogy megbetegszik.

Szóval szerintem a semminél jobb a chaten való ismerkedés, de a személyes kapcsolatot, az emberi arc gazdag játékát, az emberi hang szépségét a betük soha, de soha nem fogják visszaadni.

A lelket nem lehet igy karban tartani!!!!

És ha a lelked bánatos, ezer sebből vérzik, előbb utóbb felüti a fejét a betegség, mert a lelked már nem tud mit csinálni hogy jelezzen. valami betegség formájában fog jelezni.

Szeretettel kivánok Mindnyájatoknak boldog kamaszkort, és felnőttkort.

üdv.:_)

2013. jún. 29. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!