Mi lenne arról a véleményetek aki facebook chaten akar ismerkedni veletek, élőben meg nem nagyon mond semmit?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 16:28
1/3 anonim válasza:
Sok oka lehet hogy így ismerkedik
- A körülötted lévők, gátolják abban hogy kapcsolatot teremtsen veled
-Jobban kifejezi magát virtuálisan mint verbálisan
Ha azt vesszük valahol jó dolog ez, mert tudod szabályozni mit engedsz neki és mit nem
Különben én is ugyanilyen vagyok, élőben nem mennék oda senkinek mert tuti lesz*rná a fejem, neten meg valahogy nincs mit veszteni alapon, egy próbát megér, hülyét nem csinálok magamból
20/F
2/3 anonim válasza:
Az a gond, hogy sokan olyan bugyután gondolkodnak, mint az első válaszadó. Utálom, ha facen zaklatnak ilyen baromságokkal, hogy így talizzunk meg úgy, sokkal jobb, ha élőben jönnek oda az emberhez.. legalábbis szerintem.
3/3 anonim válasza:
ki nem állhatom.
Volt egy srác aki így hívott el randira,pedig 2 évig egy osztályban ültünk,majdnem hogy egymás mellet.Egyszer egy rohadt szót nem szólt hozzám a barátai előtt levegőnek nézett,és ráadásul nem tetszett.
Amúgy meg beleegyeztem a randiba utána meg lemondtam...mert feleszméltem hogy milyen srác az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!