Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Chaten ismerkedni,20+?

Chaten ismerkedni,20+?

Figyelt kérdés
Akik szoktak, mik a tapasztalataitok? En nem vagyok vagyok egy tarsasagi leny, partyarc, ezert erre gondoltam.
2013. jún. 23. 08:33
1 2
 1/11 gömbicica ***** válasza:
53%

szia :-) nekem ilyen tapasztalatom nincs ugyan, csak véleményem, ha megengeded :_)

nem vagy társasági lény, nem vagy partyarc.

fiu? lány? kor? ha publikus!!!!!

aztán majd irom a többit, ha netán kiváncsi vagy rá :-)

üdv :-)

2013. jún. 23. 08:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Mi is igy ismerkedtünk a párommal aki azota el is jegyzet

Szerintem nincs abban semmi rossz csak vigyázni kell picit .

2013. jún. 23. 09:22
 3/11 A kérdező kommentje:
25 no vagyok :)
2013. jún. 23. 09:45
 4/11 A kérdező kommentje:

Masodik, gratulalok :)

mire kell vigyazni?

2013. jún. 23. 09:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy párszor elég jól elbeszélgettem pár emberrel, volt hogy hosszabb távon is, de semmi komoly nem alakult ki belőle. Elég jól elszórakoztam :). 21/F
2013. jún. 23. 10:10
 6/11 gömbicica ***** válasza:
100%

szia :)

25/N

Gondolom nem valami nagyobb városban laksz :-(

net előtt ülni egyébként sem igazán hasznos dolog.

Személytelen , lélektelen.......

Az emberi kapcsolatok nem a virtuális világra vannak kitalálva.

nem vagy társasági lény? miért?????

önbizalmad kevés? külsőddel nem vagy elégedett? környezeteddel van probléma? nincs munkahelyed?

biztos van oka, amiért ugy érzed, hogy nem vagy társasági lény.

nem lehet mindenki szószóló. aztán az is lehet, hogy a legnagobb "partyarcok" a legmagányosabb emberek a világon.

a chat arctalan, ismeretlen, bárki irhat bármit, bárki fel rakhatja bárki képét adatait. ELLENŐRIZHETETLEN!

azt nem mondom, hogy estlegesen nem sikerül igy akár még társat is találni, de ez a ritkább.

itt olvastam egy olyat, hogy 15 éves lány chaten ismerkedett, 35 a manusz, meglátogatná, és kérdi mit vigyen neki??? mennek vele a szülei is!

na tudom ez már a ló másik oldala. de kapott itt aztán hideget-meleget.

Járj el kirándulni mondjuk, ha van kutyusod járj el vele futni, járj el programokra legyen az bármiféle: koncert, kiállitás, járj el strandra......

Mozogj!! mozogj! ne tespedj a gép előtt. akár huzd ki a zsinórját is, inkább csodálkozz rá a minket körüvevő világra. Annyi szépség van benne.

Keress lakhelyeden programokat.

Ha publikus: hol laksz? próbálok segiteni!

:-) üdv.

2013. jún. 23. 10:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én se vagyok társasági lény, se partyarc, elég csendes vagyok... legutoljára most pénteken mondták nekem mellóban. Mivel sok időm nincs inkább a netet használom kikapcsolódásra, valamint egy kicsit kocka is vagyok, de heti 5-6 órára kell gondolni. Nos játékon belül sok rendes embert ismertem meg, legyen az srác vagy lány és itt mindegyik normális volt, nem bunkó egyik se. Ezért is szerettem meg ilyen helyen ismerkedni. Nem is szeretnék többet, szóval a távolság nem számít, de azért mégis van valaki akivel beszélgethetek, gondolom te is ezt szeretnéd, aztán hogy később mi lesz rajtatok áll. Viszont nem tudom miért, de neten sokkal nyíltabb vagyok, talán ez is egy oka hogy jobban szeretek ott ismerkedni. Viszont a kérdésre visszatérve, egyszer felmentem a chat-re hát elég bunkók voltak, igaz már este volt, de akkor is, egy normális lányt találtam, de ő is mondta hogy sok utálatos pasi van... kevés a rendes. Inkább ha van valami hobbid... az körül kéne nézelődni, jobban járnál hidd el.

De persze elrémíteni se akarlak, próbáld ki és meglátod :) De akár itt is lehet ismerkedni, mindenhol ma már :)

Sok sikert, szió.

23/F

2013. jún. 23. 18:28
 8/11 anonim ***** válasza:

gömbicica

És akkor mi van ha valaki kimozdul nem gép előtt tölti az idejét de mégse tud megismerkedni senkivel, arra van valami tanácsod?

Mert én ahogy észre vettem csak elmennek egymás mellett az emberek vagy elvannak a saját társaságukkal.

Aki meg gátlásos nem fog másokhoz oda menni, még aki könnyen barátkozik az se szokott leállni beszélgetni a mellette sétálóval.

2013. jún. 23. 23:19
 9/11 gömbicica ***** válasza:

szia 8/8!

majd ha lesz kicsit több időm kifejtem

Üdv. :-)

2013. jún. 24. 08:03
 10/11 A kérdező kommentje:
#8, ezt valahogy en is igy latom. Neten sokkal kozvetlenebbek az emberek, rogton mindenki ugy viszonyul hozzad, mintha regi ismerosod lenne (termeszetesen azokrol beszelek, akikkel megtalalod a kozos hangot es nem akad el a beszelgetes egy 'szia, hogy vagy, mivel foglalkozol' utan). Az elo talalkozasnal igy meg van sporolva egy felesleges kor (a 'jaj Istenem, hogy menjek oda hozza, hogyan szolitsam le'- cimu kor)
2013. jún. 29. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!