Miért omlik össze az életem?
No, figyelj, tudom, hogy nehéz, átkozott egy időszak ez a pár év, de ne hagyd magad! :)
Itt a nyár, lesz egy rakás időt, hogy rendbe tégy mindet. Keress hobbit, nem kell rögtön méregdrága dolgokra gondolni, próbálj ki mindenfélét, pl.: rajzolj, sportolj stb. Az utóbbi azért jó, mert nagyon jó feszültség levezető! Én pl. futni járok rendszeresen már három hónapja, és sokkal jobban vagyok azóta, kívül-belül.
Ha tudod, hogy rossz természetű tudsz lenni, hát változtass. Amikor érzed, hogy elkap a harci ideg, számolj el 10-ig, mielőtt reagálsz. Próbálj kedves és türelmes lenni, nyiss az emberek felé. Elsőre rohadt nehéz, de idővel meg lesz az eredménye. És, nem utolsó sorban,-bár nem tudom, milyen a kapcsolatod apuddal- ha bánt valami, beszélgess egyet vele. :)
És ha még valami nyomja a lelked, vagy csak dumálni akarsz, írj privit, ha gondolod! :))
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!