Normális dolog, hogy a szívemen viselem a bűnözők és a romák sorsát?
Kedves kérdező!!
A bűnözők sorsát és a cigányok sorsát nagyon kevés ember viseli szívén!! Általában csak a hozzátartozók, családtagok ilyenek, s ha a családodban van ilyen, akkor érthető, hogy mért viseled a szíveden a sorsukat!! Ellenben ha nincs, akkor nem értem, csak annyiból, hogy az ok nélkül elítélt embert aki valójában nem bűnöző, de akként van nyilvántartva annak a sorsát mért viseled szíveden, meg a normális cigányokét, habár hogy létezik olyan, abban már erősen kételkedem... Én például a cigányok sorsát egyáltalán nem viselem a szívemen, mert Engem zsaroltak meg, fenyegettek meg, VERTEK MEG cigányok.... S mert kapják a segélyt, meg a családi pótlékot ezért gyártják a gyerekeket, ellenben a pénzt, amit kapnak nem a gyerekekre költik, hanem önmagukra, a gyereket le sem szarják... A Magyar ember meg nem csinál annyi gyereket, mert úgy véli, hogy nem lenne elég pénze arra, hogy felnevelje és JÓ ÉLETET biztosítson a gyerekének, mert Nekünk Magyaroknak ellentétben a cigányokkal, számít, hogy a gyerekünknek JÓ ÉLETE legyen.... A kormány, mivel adja a segélyt és a családit a cigányoknak, ezért felbátorodtak a cigányok, lopnak csalnak mert azt hiszik, Nekik mindent szabad... Remélem megérted, hogy ezek után ÉN mért nem viselem a szívemen a cigányok sorsát... Én a MAGYAR emberért aggódom, hogy mi lesz így Velünk, lassan kisebbségbe kerülünk... De a Te dolgod és döntésed, hogy kiért aggódsz, de az Én szememben ez nem helyes....
Miért veszed egy kalap alá a bűnözőket és a romákat? Talán a te szótáradban ugyanazt jelenti?
Ha igen, akkor ezt a beteges vonzódást bűnpártolásnak hívják.
"Normális dolog, hogy a szívemen viselem a bűnözők és a romák sorsát?"
Akkor normális, ha nem csak az ő sorsukat viseled a szíveden. Egyébként kirekesztés, előítélet és szeretetlenség van a mélyében. Mivel 7 milliárd ember sorsát nem tudod érdemben a szíveden viselni, a szeretetteljes megoldás az egyszerű:
Akivel épp találkozol, akivel kapcsolatban vagy, akivel épp beszélgetsz - azokra kell odaadó figyelemmel figyelni és "sorsuk a szíveden" viselve van.
Kosztolányi írja:
"Könnyű az egész emberiséget szeretni, de nehéz Kovács urat a szomszédból."
üdv:-aa-
A kérdező kommentje:
A kérdést csak azért tettem fel mert kíváncsi voltam, hogy mennyire emberségesek az emberek. Látom semennyire... No comment...
A kérdést csak provokációból tetted fel, maradjunk ennyiben:) Már a kérdésedben megbúvó kijelentés is ellentétben van saját magával. Bár ez inkább csak a további kommentjeidben látszik igazán... No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!