Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha valami...

Miért van az, hogy ha valami vicces dolog történik, amin nevetni kéne én elsírom magam. és néha pedig fordítva is igaz. Ez valami betegség?

Figyelt kérdés
A minap egy vicces filmet néztem, a többiek nem bírtak már nevetni. Az elején én is elnevettem mgam, de aztán úgy elkezdtem sírni, mint a záporeső. Eléggé ciki vol... Ez mitől lehet?

2013. máj. 20. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
lány vagy? mert akkor a hormonok lehetnek hibásak
2013. máj. 20. 22:18
 2/6 anonim válasza:
netán emós vagy?
2013. máj. 20. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
melyik film volt?
2013. máj. 20. 22:19
 4/6 anonim válasza:
terhességtől is lehet.
2013. máj. 20. 22:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok (16 éves), meg emós, de nem vágom magam meg ilyenek. Terhes sem lehetek, mert még szűz vagyok. A film pedig a Halálos temetés volt. De másko is előfordult már velem ilyen, és egyre gyakrabban.
2013. máj. 20. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:

1. látens morbid humorú vagy ;)

2. hormonális

Konklúzió: nincs evvel gond. :) Nem kötelező igazodni a többségi normákhoz. Add továbbra is önmagad. :)

2013. jún. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!