Nektek vannak álmaitok?
http://www.youtube.com/watch?v=DyWGOQzOGcM
Nekem vannak álmaim. Még soha nem éltem át a beteljesült szerelmet. Ezt átélni az egyik legfőbb álmom.
A másik pedig az utazás. Ez nem is egy álom, hanem inkább egy cél. Szerelmesen vagy anélkül körbe akarom utazni az egész világot, legfőképpen bejárni Magyarország minden egyes kicsiny kis szögletét is, s Európát. Eljutni különböző tájakra, képeslapot, fényképet gyűjteni, és azokra ráírni az átélt élményeim. Emlékeket akarok, még pedig sokat. Jöjjön Debrecen, Sopron, Eger, Párizs, Barcelona, Moszkva!
Romantikus alkatnak és vérbeli világcsavargónak gondolom magam, és hiszem, hogy ezek a dolgok ott várnak rám a jövőmben.
Harcolni értük? Harcolok, ha arról van szó, elég harcias a modorom.
Ez egy nagyon jó kérdés! :)
Én sokáig ugy voltam vele hogy csak az a lényeg hogy tudjam hogy én mindig mindent megteszek.De az utobbi sok kisebb kzdarc most meg egy hatalmas,pedig nagyon küzdöttem,azota értelmetlenül kelek fel minden reggel és nem hiszek már semmibe.
Van, de az igazán nagy álmok nem teljesültek.
Az teljesült hogy lett jogsim, lett szakmám.
De az még nem hogy legyen barátnőm. Az se hogy legyen egy jó fizető állásom.
Az se hogy megütöm a lottó főnyereményt:D
22f
Vannak. Minden nap kitartóan küzdök értük, általában pofára esés minden nap vége, de úgy alszom el hogy másnap még kitartóbb leszek és minden perccel fejlődök, ha nem adom fel akkor összejön :)
Ha meg nem jön össze akkor is jobb lesz arra gondolni hogy mindent megtettem érte és nem sikerült, minthogy lett volna esélyem de meg se próbáltam.
Egyszer ez a hozzáállás valóra váltotta egy nagy álmom, hogy anyanyelvi szinten beszéljek angolul. Minden szabadidőmet tanulással töltöttem, barátaimmal is alig találkoztam, de sikerült. Most csak a többiért kell küzdenem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!