Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmaitok vagy rémálmaitok hölgyét/urát választanátok?
Szerinted ki az, aki remalmai parjat valasztana?
Kinezetre kerdezed, vagy a belsot tekintve, esetleg mindketto?
Kinezetre nekem az idealom, a sotet haju es vilagos szemu ferfiak. A parom szurkeskek szemu, es kopasz, egyebkent szokesbarna haja lenne, de mar joval a talalkozasunk elott ugy dontott, nem bohockodik a korfrizuraval, es mindig borotvalja.
Belso tulajdonsagokat tekintve se a legtokeletesebb. Ugy ertem, megfogalmaztam egy idealt, de nehany pontban elter ettol. Pl: nem dohanyzo, abszolut antialkoholista, romantikus embert kepzeltem el magam melle, aki 1-2 ev utan elvesz felesegul. Ennek ellenere olyanba szerettem bele, aki dohanyzik, es annak idejen meg kocsmazgatott is, s nem mondhato romantikusnak sem. 8 eve vagyunk egyutt, azota meg nem vett el. Szinte kerek evfordulonkon dontott ugy, hogy leteszi a cigit. Elektromos cigire valtott at, de lassan azt is leteszi. Napi egy sort iszik, elfogadtam. 5 eve nem kocsmazik abszolut. 2.5 eve alapitottunk csaladot. Tervezzuk a kistesot es beigerte, hogy meg mielott megszuletne, elvesz.
A negativ tulajdonsagok mellett viszont az osszes tobbi kriteriumnak megfelel:D Jokepu, jo feneke van. Eszmeletlen jo az agyban, ha kell, segit a hazimunkaban, dolgos, szorgos, joszivu ember, mellette biztonsagban erzem magam. Erzem, hogy szeret, mindennel jobban. Elfogadja a hibaimat. Jo tars, es apa.
Mindenkinek van egy idealja, nagyon kevesek mondhatjak el, hogy a parjuk pontrol pontra megegyezik a kriteriumokkal.
En nem banom, hogy nem...talan tul unalmas lenne mellette, ugy ereznem, hogy egy papucs, nem tudnek felnezni ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!