Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavarna, ha álmaitok nője még mindig az exe miatt sír?
Megismertem egy lányt, 21 éves, külsőre, belsőre egyaránt tökéletes nekem. De beárnyékolja az ismerkedésünket, hogy volt egy 5 éves kapcsolata élete első pasijával és folyamatosan szóba kerül a srác, miatta sír éjszakákon át meg ilyenek.
Engem iszonyatosan zavar, szinte már olyan szinten elment a kedvem az egész ismerkedéstől. Megalázó azt éreznem még mindig rá vágyik, mégha állítólag olyan szuper jó pasi vagyok is neki.
"miatta sír éjszakákon át"
Ott vagy vele éjszaka és látod?
Már elég baj,hogy ennyire tökéletesnek látod,miközben itt picsog Neked. Hát kva megalázó,ha Veled randizik,és a volt pasijáról beszél. Én leállítanám a helyedben. Ha még nem heverte ki,hanyagold. De az is lehet,hogy húzni akarja az agyad az előző pasijával,és így tesztel,illetve akar befolyásolni Téged (a témában klasszikus:
[link] )
Ebben az esetben is mondd meg neki,hogy ideje végre lezárni az x-aktát. Ha továbbra is picsog,hagyd a fenébe. Ne legyél a lelki szemetesládája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!