Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Belefáradtam a spórolásba?

Belefáradtam a spórolásba?

Figyelt kérdés
Nincs egyenlőre munkám és azt a pénzt amit kapok szülinapa ,névnapra, karácsonyra, innen onnan rokonoktól bennem van hogy nem költhetek belőle akármennyit bármire mert akkor amire legjobban kéne nem lesz. Egyre jobban emésztem magam . A jó dolgok 20 ezer vagy jóval több forint fölött vannak. Pl nagyon szeretnék egy fel millás nyakláncot de azt értelemszerűen nem tudom megvenni. Elegem van hogy mindig csak 1 dolgot tudok megvenni és tudom csúnya dolog, de nagyon irigy vagyok arra akinek van aranynyaklánca, drága autója, drága tetovalasa , saját háza. Csodálkozom hogy ilyen sok a gazdag ember. Én is akarok ilyen dolgokat . Unalom az életem így. Aki ugyanígy volt, hogy tört ki ezekből a rossz gondolatokbol? Egyre jobban emesztem magam hogy nekem nincs más fiatalnak már van egy csomó minden.

tegnap 06:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudom, mennyire nehéz most munkát találni, főleg, ha vannak mellé minimális elvárásaid, viszont ezt tényleg nem lehet máshogy megoldani, mint fizető munkával. Sajnos nem terem a pénz magától - pedig jó lenne.
tegnap 10:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Fel millos nyaklác, aztan mi a pék fasznának kell az neked???
tegnap 10:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Hazudsz.. te nem fáradtál bele, mert ugyanúgy és ugyanazt csinálod. Aki belefárad az változtat.

Amikor én belefáradtam a spórolásba, akkor leöltem és kitaláltam egy piacképes vállalkozást. Most nincs anyagi gondom. És ha szeretnék vehetnék milliós nyakláncot is, csak az utam során rájöttem, hogy ez volna legnagyobb hülyeség a világon.

tegnap 11:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor ne magadnak vedd, hanem neki 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
tegnap 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!