Hogyan ússzam meg legalább egy napig a tanulást? Nagyon belefáradtam már!
Jövő héten csütörtökön lesz a vizsga és anyám azt mondta délelőtt 3 tételt dolgozzak ki délután is 3-at, ezt így mindennap. Nehezen megy a tanulás amúgy is, de én nem bírom már. Annyira rosszak a tételek, semmi értelme, egész napom rámegy az átkozott tanulásra! Idő is rossz itt napok óta kimegyek sétálni néha ,de nem érzem jól magam ettől a rossz esős időtől és a tanulástól. Mivel lehetne úgy elhúzni az időt, hogy anyám is elfelejtse ,hogy tanulnom kéne és elmenjen a nap tanulás nélküL?
Hogy lehet kibújni az itthoni tanulás alól?
Pihenő napot nem enged meg sajnos anyám.
Nekem semmilyen tételt nem kellett kidolgoznom. A jegyzeteimet tanultam meg. Amúgy meg kb bármit megtalálsz a neten.
Pihenésre mindig kell hagyni egy kis időt mert ha ennyire ellenállsz meg szenvedsz úgyse fogsz semmit megjegyezni hiába görnyedsz fölötte.
Azért ha egy délutánt kihagysz, és pihenéssel töltöd, az nem a világvége.
Mi az, hogy nem enged pihenőnapot? Hány éves vagy amúgy?
Én érettségi előtt az összes tételt magamnak dolgoztam ki, majd lelkiismeretesen tanultam is. De magamnak osztottam be az időt.
Kell a pihenő is, hogy másnap frissebben indulj neki újra a tanulásnak.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!