Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon belefáradtam, ebbe a...

Nagyon belefáradtam, ebbe a negatív életbe amiben élek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régebb sikeres, kiegyensúlyozott,boldog életet éltem,volt barátnőm,voltak barátaim,és jó fizető munkahelyem is,de ennek már vége. lassan két éve hogy szerencsétlenként élek,nincs állásom,barátnőm,és barátaim se, Nagyon rossz ez az egész,egyszerűen gyötrelem. Nem tudom feldolgozni magamban, ezt az egészet. Voltam pszichológusnál is,de hosszú távú megoldás nem született. Egy két napig jó volt minden,de utánna ugyan úgy jöttek a rossz negatív érzelmek,amik teljesen tönkre tettek. Gondolkoztam már öngyilkosságon is,szóval minden rossz,ami történhet egy emberrel,az velem történt. Nem sajnáltatni akarom magam,de el kellett mondjam valakinek,ha már nincsenek barátaim
2023. febr. 4. 19:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Egyre több ilyet olvasni töki. Megváltozott a világ, régen minden más volt, tudom. Részvétem. A pszichológusok meg már majdnem semmit nem érnek.
2023. febr. 4. 20:01
 2/15 A kérdező kommentje:
Ki próbáltam bizonyos hobbikat,de mindenben én voltam a szerencsétlen. Szóval már az se kell
2023. febr. 4. 20:01
 3/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem kell ide semmi, csak egy jó kis világvége!
2023. febr. 4. 20:10
 4/15 anonim ***** válasza:
28%
Amíg a szerencsére/szerencsétlenségre fogsz mindent, addig nem is fog változni semmi
2023. febr. 4. 20:18
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
Hát akkor mostantól élj pozitív életet.
2023. febr. 4. 20:22
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
Teljesen ugyanebben vagyok,mintha én írtam volna
2023. febr. 4. 20:46
 7/15 anonim ***** válasza:
3%

Magamon azt figyeltem meg, hogy a pénz a baj. Egyszerűen nem tudok annyit dolgozni és keresni, hogy megvalósítsam az álmaimat. Egy rohad kocsit akartam venni, erre úgy felment az áruk, hogy megint nem fog összejönni. Ezért frusztrált vagyok. Semmi mást nem tudok csinálni, mert az ilyeneken pörög az agyam, nem is érdekel semmi.

Amúgy nekem más bajom nincs, csak ez.

2023. febr. 4. 21:46
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Olyan célt tüzzetek ki ami reális számotokra. Az élet szép. Majd mikor odajutsz, hogy a jelenlegi egészséges állapotod visszasírod... . Akkor jusson eszedbe, hogy nem becsülted meg.
2023. febr. 4. 22:11
 9/15 anonim ***** válasza:
40%
Én is munkanélküli vagyok sokáig közmunkás voltam nagyon mélyen voltam. Mai világban kilátástalanság van. Isten ad erőt.
2023. febr. 4. 22:32
 10/15 anonim ***** válasza:
46%
Értékválság van, a kapcsolatok romokban, ez a legrosszabb az egészben.
2023. febr. 4. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!