Nagyon belefáradtam, ebbe a negatív életbe amiben élek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régebb sikeres, kiegyensúlyozott,boldog életet éltem,volt barátnőm,voltak barátaim,és jó fizető munkahelyem is,de ennek már vége. lassan két éve hogy szerencsétlenként élek,nincs állásom,barátnőm,és barátaim se, Nagyon rossz ez az egész,egyszerűen gyötrelem. Nem tudom feldolgozni magamban, ezt az egészet. Voltam pszichológusnál is,de hosszú távú megoldás nem született. Egy két napig jó volt minden,de utánna ugyan úgy jöttek a rossz negatív érzelmek,amik teljesen tönkre tettek. Gondolkoztam már öngyilkosságon is,szóval minden rossz,ami történhet egy emberrel,az velem történt. Nem sajnáltatni akarom magam,de el kellett mondjam valakinek,ha már nincsenek barátaim2023. febr. 4. 19:59
11/15 anonim válasza:
Na ilyen helyzetben érdemes nyomni egy hard reset-et. Én már 2x csináltam meg, országot váltottam és magam mögött hagytam ex-barátnőt, baráti kört, jól fizető munkát, de muszáj volt különben totál kiégtem volna mind magánéletileg, mind a melóban.
Téged mi az ami visszatart ha ennyire szar minden?
12/15 anonim válasza:
Az a szar, hogy valaki ebben az országban akar boldogulni, csak hát full nyomi minden.
13/15 anonim válasza:
9-es! Nincs olyan oldal, ahol hasonló sorsúakkal tudnál beszélni? Hát ha munkát is ajánlanának. Facebookon annyi munkát hírdetnek. Ha csak 20 ból 1 jó, akkor már nyertél. Szurkolok.
14/15 A kérdező kommentje:
11) én igazából még nem próbáltam, úgy mond országot váltani. De elég annyi,hogy ott is veled lesz, ez az egész negatívum. Azzal hogy ott hagyod az országot, (gondolom) nem változik semmi) mert megint újra kell építsd a jövőd! És mivan ha ugyan olyan lessz mindt azelőtt minden.
2023. febr. 5. 15:40
15/15 A kérdező kommentje:
Új barátokat kell szerezned,és nem mindegy milyen emberrel leszel barát. Gondolom tudod/tudjátok miért.
És barátnőd se mindegy milyen lessz
2023. febr. 5. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!