Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szólják meg a legtöbb...

Miért szólják meg a legtöbb fiatal anyukát az emberek?

Figyelt kérdés
Egyre többször olvasom meg látom, hogy aki a 20-as éveiben szül, azt megszólják. "Gyereknek gyerek." "Élned kellene még." "Majd később megbánod." Hallottam, hogy egy 25 éves nőnek mondták ezt, aki babát vár. Mégis mért kell mindenkinek 30+-osan szülnie? Én is "fiatal" anyuka és feleség szeretnék lenni, a húszas éveimben megvalósítani mindkettőt. Nagy családom van és imádom. A nagyszüleimet mind ismerem (a papám is pár hónapja halt meg) és a dédimet is. Ennyivel később érnek meg manapság az emberek? Már az idősek is nagyon tolják ezt, hogy harminc után jöhet minden.

jan. 30. 13:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
48%

Hát ez nem jött be! Lehet, hogy te így jártál, vagy az a 10 - ből 9 ismerősöd, sajnálom...

De mi több mint 30 éve együtt vagyunk boldogan. És nem a nagyszülőknek szültem a gyereket.

Lehet savanyú a szőlő, meg lehet kötözködni, ha jól esik. De ez van.

jan. 30. 21:06
 22/25 anonim ***** válasza:
69%

Ott a pont! Aki bele akar ugatni, az belefog. Ha huszonévesen szülsz, azért. Ha 40 évesen, akkor meg azért. Ezek megkeseredett, nyomorult életűek. Általában a családi életük egy táska szar.így kompenzálnak. Legjobb, mikor olyan okít gyerek témában, aki 50 feletti, de kutyája, macskája sem volt egész életében. Ő már csak tudja, mikor kell...

jan. 30. 21:11
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a korosztályt (mostani huszonévesek) a jelenlegi 40-50-60- as, űber szuper munka hőse generációk nevelték fel. Ha nem tetszik, hogy milyenek, csak meg kell nézni, mit csesztetek el a saját életetekben és nevelésetekben.

Tükörbe kell nézni.

jan. 30. 21:17
 24/25 anonim ***** válasza:
61%
Mert az emberek szetetnek mindenbe belepofázni.En szültem volna fiatalon.40 vagyok,remélem kettőt még ösdzehozok.Ha a huszas éveimben sikerül olyan párt talalnom,akitől szülhettem volna lenne vagy négy,öt.Nekem nem volt szerencsém.Jó szülő meg nem attól leszel hány éves vagy.Azok is nélkülöznek akik később szültek,tehát az anyagiak se lehet indok.
jan. 30. 21:50
 25/25 anonim ***** válasza:
64%
Azért, mert sok az okoskodó ember.. Az ilyeneknek az sem felelne meg, ha valaki 35 éves kora körül vagy később vállalna gyereket.. Abba bele sem merek gondolni, hogy a tudatosan gyermektelen emberekhez hogyan viszonyulnak.. Ha van rajta sapka, az a baj, ha pedig nincs, akkor abban találnak kivetnivalót..
febr. 4. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!