Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szólják meg a legtöbb...

Miért szólják meg a legtöbb fiatal anyukát az emberek?

Figyelt kérdés
Egyre többször olvasom meg látom, hogy aki a 20-as éveiben szül, azt megszólják. "Gyereknek gyerek." "Élned kellene még." "Majd később megbánod." Hallottam, hogy egy 25 éves nőnek mondták ezt, aki babát vár. Mégis mért kell mindenkinek 30+-osan szülnie? Én is "fiatal" anyuka és feleség szeretnék lenni, a húszas éveimben megvalósítani mindkettőt. Nagy családom van és imádom. A nagyszüleimet mind ismerem (a papám is pár hónapja halt meg) és a dédimet is. Ennyivel később érnek meg manapság az emberek? Már az idősek is nagyon tolják ezt, hogy harminc után jöhet minden.

tegnap 13:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha 25 körül szulsz az mar nem olyan korán. Lényeg hogy azért előtte tanulj és dolgozz is kicsit. Sajnos nagyon benne van a pakliban manapsag hogy egyedul maradsz vele, akkor legalább ne legyél annyira kiszolgáltatott.
tegnap 17:33
 12/24 A kérdező kommentje:
Az öcsémet az anyám 38 évesen szülte. Apám akkor volt 40. Mondták is, hogy már nincs annyi energiájuk futni a gyerek után, mint huszon évesen és könnyebben fáradnak, anno jobban bírták velem. Mire lediplomázik az öcsém, addigra ők már nyugdíjasok lesznek.Meg ők a legidősebbek a szülőiken. Nekik ez furcsa volt, másoknak meg ez a normális. Nem másokat szólok le. Csak ebbe belegondolni is furcsa.
tegnap 17:46
 13/24 anonim ***** válasza:
66%

Ja en is ismerek huszonéves srácot. A haja zselés azt se tudja mit kéne dolgozni talán gyárba felveszik mert nem tudja azt se mit kéne tanulni (amugy veset beteg cukorbeteg is stb) de - es kapaszkodj meg- úton a gyereke. Egy hasonlo kaliber csajtol, akit meg a szülei tartanak el.

Egyikse tud semmit, azt se, hogy eszik meg isszák a munkát, voltaképp gyerek mindkettő, csak b.szni tudnak. De még védekezni sem. Dehát a szüleik is 20 évesen vállaltak gyereket. Ugyanigy kilépve a sulibol homalyos holdvilagképpel.

Te akarnal ilyen szükőkhöz születni?

tegnap 18:23
 14/24 A kérdező kommentje:
Nyilván nem. Vannak rossz példák is persze.
tegnap 18:30
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem a rossz pelda.

Hanem manapság egy husz éves az komolyan a világárol se tudo gyerek szinte. A legfontosabb témájuk is az xbox roblox vagy hasonlo "über fontos" dolgok.

tegnap 18:32
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
Valszeg a gyereken kívül nem tudnak sokmindent felmutatni. Valszeg ezért?
tegnap 18:42
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkit megszólnak. Ha huszonévesen szülsz, kapod a minek ilyen korán megjegyzéseket, amiket te is írtál. Nagy a családom, rengeteg unokatestvér, többen vártak 30+ éves korukig a gyerekkel, ott meg az ment, hogy már kifutott az időből, 50-60 lesz mire ballag a gyerek, miért kellett eddig várni, meg a kedvencem: biztos azért cöliákiás az unokatesóm fia, mert 33 évesen szülte, és az már egy "öreg petesejt" volt 🤦‍♀️

Én nem szeretnék gyereket vállalni (20-as éveimben már lekéstem róla, pár hónap maradt, de később se), én meg egy önző, összeférhetetlen, karrierista szar vagyok - igaz karrierem, az nincs, csak munkám -, és állítólag sosem fogom megtapasztalni az igazi szeretetet, mondjuk nem tudom, hogy akkor az, amit a szüleimtől, testvéreimtől, barátaimtól kapok, az mi, ha nem igazi szeretet, mert én annak érzem, biztos szarul van huzalozva az agyam.

Bárhogy is döntesz, az meg lesz ítélve. De el lehet engedi a füled mellett, meg ha van lehetőséged, akkor kerüld el azokat, akiknek az a hobbija, hogy a mások életével foglalkoznak.

tegnap 18:57
 18/24 anonim ***** válasza:
31%
19 évesen lettem anyuka. Tervezett baba volt, nem becsúszott. Nem bántam meg egy percig sem.Legjobb, ami történhetett. Ma már sikeres, felnőtt nő. Nem tudom elképzelni, hogy milyen lett volna idősebb korban gyermeket vállalni. Ahogy az ember idősödik, a problémák csak egyre szaporodnak. Az energiánkat felfalja a munka. Így fiatalon, több energiám, türelmem maradt a gyermekemre és volt még nagyszülő, akire néha bízhattam. Jó volt ez így. Más meg ne okoskodjon. Ez mindenkinek egyéni döntés kell legyen.
tegnap 19:35
 19/24 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom a nagyszülő nevelte fel utolsó az apuka meg lelépett, legalábbis 10 ből 9 ilyet látok ha kislány szül
tegnap 19:38
 20/24 anonim válasza:
100%

17# es Az ismerőseid, akik az igaz szeretet megélésének hiányáról beszélnek, nem a feléd tanúsított szeretetről beszéltek, hanem arról a feltétlen szeretetről, amit a gyerekeinknek adhatunk. Voltak szüleim, nagyszüleim, van néhány igazán jó barátom ès nagyon szeretem a férjem 30 év után is, de azt a szeretet, amit a lányaim iránt érzek, senki iránt nem érzem.

Kérdező! Én a nagylányomat 25 a kisebbet 38 évesen szültem, (ugyanattól az Apától) de mindkettőnek megvolt a maga szépsége. A nagynál megkaptam én is a környezetből, hogy hova rohanok, a kicsi pedig közel a negyvenhez kicsit visszafiatalított. Nevettek rajtam, mikor együtt csúzdáztam a kicsivel, közel húsz év után.

tegnap 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!