Miért szólják meg a legtöbb fiatal anyukát az emberek?
Ja en is ismerek huszonéves srácot. A haja zselés azt se tudja mit kéne dolgozni talán gyárba felveszik mert nem tudja azt se mit kéne tanulni (amugy veset beteg cukorbeteg is stb) de - es kapaszkodj meg- úton a gyereke. Egy hasonlo kaliber csajtol, akit meg a szülei tartanak el.
Egyikse tud semmit, azt se, hogy eszik meg isszák a munkát, voltaképp gyerek mindkettő, csak b.szni tudnak. De még védekezni sem. Dehát a szüleik is 20 évesen vállaltak gyereket. Ugyanigy kilépve a sulibol homalyos holdvilagképpel.
Te akarnal ilyen szükőkhöz születni?
Nem a rossz pelda.
Hanem manapság egy husz éves az komolyan a világárol se tudo gyerek szinte. A legfontosabb témájuk is az xbox roblox vagy hasonlo "über fontos" dolgok.
Mindenkit megszólnak. Ha huszonévesen szülsz, kapod a minek ilyen korán megjegyzéseket, amiket te is írtál. Nagy a családom, rengeteg unokatestvér, többen vártak 30+ éves korukig a gyerekkel, ott meg az ment, hogy már kifutott az időből, 50-60 lesz mire ballag a gyerek, miért kellett eddig várni, meg a kedvencem: biztos azért cöliákiás az unokatesóm fia, mert 33 évesen szülte, és az már egy "öreg petesejt" volt 🤦♀️
Én nem szeretnék gyereket vállalni (20-as éveimben már lekéstem róla, pár hónap maradt, de később se), én meg egy önző, összeférhetetlen, karrierista szar vagyok - igaz karrierem, az nincs, csak munkám -, és állítólag sosem fogom megtapasztalni az igazi szeretetet, mondjuk nem tudom, hogy akkor az, amit a szüleimtől, testvéreimtől, barátaimtól kapok, az mi, ha nem igazi szeretet, mert én annak érzem, biztos szarul van huzalozva az agyam.
Bárhogy is döntesz, az meg lesz ítélve. De el lehet engedi a füled mellett, meg ha van lehetőséged, akkor kerüld el azokat, akiknek az a hobbija, hogy a mások életével foglalkoznak.
17# es Az ismerőseid, akik az igaz szeretet megélésének hiányáról beszélnek, nem a feléd tanúsított szeretetről beszéltek, hanem arról a feltétlen szeretetről, amit a gyerekeinknek adhatunk. Voltak szüleim, nagyszüleim, van néhány igazán jó barátom ès nagyon szeretem a férjem 30 év után is, de azt a szeretet, amit a lányaim iránt érzek, senki iránt nem érzem.
Kérdező! Én a nagylányomat 25 a kisebbet 38 évesen szültem, (ugyanattól az Apától) de mindkettőnek megvolt a maga szépsége. A nagynál megkaptam én is a környezetből, hogy hova rohanok, a kicsi pedig közel a negyvenhez kicsit visszafiatalított. Nevettek rajtam, mikor együtt csúzdáztam a kicsivel, közel húsz év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!