Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más szerint is idegesítő az a...

Más szerint is idegesítő az a köszönés, hogy hali?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sokan így köszönnek és engem ez idegesít valamiért. Olyan negatív rosszindulatú parasztos bunkó köszönés szerintem. Meg a másik hogy nem úgy kérdeznek vissza hogy miért vagy hogy? Hanem úgy hogy mert? Ez is olyan bunkó nem? A Mert és a hali nagyon idegesítő sztem.

ma 09:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg a "sztem" az idegesítő, a másik kettővel nincs bajom.
ma 09:08
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem mindkettőnél idegesítőbb a "sztem". Az olyan flegma, érdektelen hatást kelt.
ma 09:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűen ha valaki halit köszön vagy úgy kérdez vissza hogy mert belül görcsbe ràndul a gyomrom
ma 09:09
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem, de ha valaki "sztem"-et használ akkor bizsereg a tenyerem.
ma 09:11
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem idegesít, hogy hali, de nem is szeretem. A sztem, meg egy rövidítés. Ez azoknak szól, akik ebbe kötöttek bele. Én azt se írom ki, hogy például, hanem pl-t írok. Amit mindenki megért, mint a sztem-et.
ma 09:16
 6/13 Psycho ***** válasza:
68%

Hmm, ez érdekes. Nekem soha semmi gondom nem volt a "hali"-val, egy időben használtam is. Semmi pejoratív töltet nem volt benne. És nem is véltem felfedezni, hogy ez zavart volna bárkit.

Amikor úgy kérdeznek vissza, hogy "mert?", az már egy kicsit meredekebb. Nem mondom, hogy kiborulok miatta, mert nem, de azért van bennem olyankor egy érzés, hogy rendőrködik rajtam az illető. Voltaképp azt implikálja/kommunikálja, hogy azonnal magyarázkodnom kell.

ma 09:24
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

🐟

🐠

🐠

🐟

🐠

🐟

ma 09:33
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Engem például nem zavar. Mondjuk annyira nem kedvelem a "háj" köszönést, de egyesek divatosnak találják. Az már inkább zavar, amikor valaki sehogy nem köszön.
ma 10:03
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Ami ku*va idegesítő az a “mindent is”

Meg a tesózás

ma 10:13
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Valami ideggyógyászt keress fel, mert ez ne normális, hogy ennyire átmész egy idegbajos páviánba ettől a kis szócskától.
ma 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!