Milyen az élet ha nem vagy fent egy kozossegi oldalon sem?
Figyelt kérdés
jan. 26. 21:53
11/19 anonim 

válasza:

Nyugis, nincs hiányérzetem, sokkal több időm van mással foglalkozni mert nem az van, hogy csak ész nélkül pörgetek
12/19 anonim 

válasza:

Jó, mert itt verhetem a nyálamat, hogy milyen nagyszerű vagyok (mintha ez az oldal nem lenne a közösségi média része).
13/19 anonim 

válasza:

Szörnyű lenne, nem bírok létezni a reels videók nélkül, ha nincs net alig várom hogy újra felhozza az algoritmus az érdeklődési köreimet.
17/19 anonim válasza:
Marad időm megélni a pillanatot. Nem kell azon aggódnom, hogy lemaradok valamiről, ha nem vagyok bejelentkezve. :)
18/19 anonim 

válasza:

Több eszem van annál, hogy bármelyiket is használjam. Tisztában vagyok azzal, hogy mit tudok, mennyit érek, nincs szükségem arra, hogy a sok eszetlen lájkfüggő adjon önbizalmat.
19/19 anonim 

válasza:

Én ugyan jelenleg használom aktívabban a facebookot, főleg a messengert, mert párom elkérte azt az elérhetőségemet és ott kommunikálunk, de volt egy jó 10 évig, amíg ugyan megvolt a fb profilom, de nem léptem fel. Ennek nem látta kárát az életem úgymond. Mondjuk nincs is kiterjedt baráti meg haveri köröm, de akivel kellett beszélnem, azt elértem telefonon, emailen vagy személyesen, és így is jártam el kollégákkal, családdal ide-oda, voltam osztálytalálkozón is, mert eljutott hozzám... meg egyedül, mert rájöttem, tök fölösleges másokra várni az élményszerzéssel, főleg ha a legtöbb embert nem érdekelné az az adott dolog az ismeretségi körömben. És ezeket az eseményeket is meg lehetett találni másképp a neten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!