Mit csináljak ha egy nő ismerősöm megvádolt azzal ,hogy én őt megutottem? Közben nem is ütöttem meg csak mivel direkt cukkolt, rákiabaltam, de nem ütöttem meg.
Figyelt kérdés
Lány vagyok . És a szüleimnek előadta hogy megutottem. Jóval idősebb nálam a nő, szóval neki fognak hinni sajnos. En is nagykorú vagyok de ez a nő aki engem vádol màr 48 éves.jan. 23. 20:14
2/9 A kérdező kommentje:
Hát nincs sajnos csak mondani tudom hogy nem ütöttem meg. Annyi volt hogy egy könyvet az asztalhoz csaptam mergembe. De őt nem bántottam
jan. 23. 20:16
3/9 anonim válasza:
És neki?
Bármi maradandó? Bármi, ami kézzel fogható?
Ezek híján nincs megalapozott állítás, csak sima vagdalkozás.
4/9 A kérdező kommentje:
Semmi baja nincs. Csak egy nagyon provokatív bunkó másokat kibeszelo ,álhírterjesztő ember.
jan. 23. 20:20
5/9 anonim válasza:
Akkor azzal a dühvel ami akkor benned volt mond hogy sose tudnád bántani megelégelted amiket csinált a munkahelyeden és az asztalra csaptál
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez jó ötlet.
jan. 23. 20:27
7/9 anonim válasza:
Miért hinnének automatikusan neki a szüleid, csak mert idősebb? Egy random nőnek? Te vagy a gyerekük.
Állj ki magadért és az igazadért.
8/9 anonim válasza:
Ha a szüleidnek többet ér egy random nő szava, akkor van egy nagyobb baj is annál, hogy valaki ártatlanul vádol valamivel...
9/9 anonim válasza:
F*sznak tartod még a kapcsolatot a szüleiddel, ha ennyire hülyek? 😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!