Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha egy nő...

Mit csináljak ha egy nő ismerősöm megvádolt azzal ,hogy én őt megutottem? Közben nem is ütöttem meg csak mivel direkt cukkolt, rákiabaltam, de nem ütöttem meg.

Figyelt kérdés
Lány vagyok . És a szüleimnek előadta hogy megutottem. Jóval idősebb nálam a nő, szóval neki fognak hinni sajnos. En is nagykorú vagyok de ez a nő aki engem vádol màr 48 éves.

jan. 23. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyíték?
jan. 23. 20:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát nincs sajnos csak mondani tudom hogy nem ütöttem meg. Annyi volt hogy egy könyvet az asztalhoz csaptam mergembe. De őt nem bántottam
jan. 23. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

És neki?

Bármi maradandó? Bármi, ami kézzel fogható?

Ezek híján nincs megalapozott állítás, csak sima vagdalkozás.

jan. 23. 20:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Semmi baja nincs. Csak egy nagyon provokatív bunkó másokat kibeszelo ,álhírterjesztő ember.
jan. 23. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Akkor azzal a dühvel ami akkor benned volt mond hogy sose tudnád bántani megelégelted amiket csinált a munkahelyeden és az asztalra csaptál
jan. 23. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez jó ötlet.
jan. 23. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért hinnének automatikusan neki a szüleid, csak mert idősebb? Egy random nőnek? Te vagy a gyerekük.

Állj ki magadért és az igazadért.

jan. 23. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szüleidnek többet ér egy random nő szava, akkor van egy nagyobb baj is annál, hogy valaki ártatlanul vádol valamivel...
jan. 24. 08:51
 9/9 anonim ***** válasza:
F*sznak tartod még a kapcsolatot a szüleiddel, ha ennyire hülyek? 😓
jan. 24. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!