Miért lett hírtelen ilyen sok AI generált képpel tele a Facebook ?
Figyelt kérdés
Régebben nem volt ennyi, most meg amikor belépek mindíg van vagy uj 2-3 profil amit mutat az idővonalon.
Hiába tiltom őket mint a gomba úgy jelenik meg a következő.
Tudok ez ellen valamit tenni ?
jan. 16. 20:55
21/22 anonim 

válasza:

Most ha a tényellenőrzés (fact check) is meg fog szűnni, ez az egész AI által generált és posztolt tartalomáradat csak rosszabb lesz, mint eddig volt. Több is lesz belőlük valószínűleg és még inkább valóságtól elrugaszkodott dolgok lepnek el mindent FB-n.
Én eddig azt csináltam, hogy direkt gyorsan átpörgettem rajtuk, még véletlenül sem időzve, semmi reakciót nem küldtem rájuk, csak "kiikszeltem" az adott posztot.
22/22 anonim 

válasza:

Ma megint iszonyúan szemetes a Facebook, már nem dobja be a jó kis videókat, amik érdekelnek, csak a sok ai vackot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!