Szerintetek milyen hatással lenne a mai világra nézve, ha hirtelen közösségi média nélkül maradnánk?
Én amiatt lennék "depressziós" hogy a párommal nem tudok beszélni napközben.(sms meg telefon,ok de az nem 2 forint). Egyébként nekem ha közösségi oldalakból a Yt hiányozna(háttérzaj,podcastek,pár csatorna),Reddit és a Facebook marketplace. Szerintem alapjában véve a közösségi médiák nem károsak,csak az emberek akik használják,lásd:Gyk,egy tök hasznos oldal lenne,de a sok troll/rossz indulatú ember teszi tönkre.
Én sose posztolok képet facebookra,max a napohoz kirakok egy képet az egyik háziállatomról. A párom néha rak pár képet fel face-re nyaralásról(múzeum/állatkert,semmi extrém) vagy a tengerimalacáról a rokonoknak.
Egyébként én nem szoktam sokat beszélgetni arról hogy mit látok (pl Instán,Facen,Snapen) stb. Néha elküldök egy linket egyik ismerősömnek ami tudom hogy őt érdekelheti és ennyi.
Amúgy ezt a like-vadászatot nem értem. Nyilván jól esik ha kap az ember pár like-ot(nekem személyszerint azért mert tudom hogy egy jó/hasznos dolgot írtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!