Mennyire zavarna titeket, ha hirtelen felkeresne facebookon egy régnemlátott ismerősötök?
Felkeresne valaki aki régebben valahol a közeletekben lakott, néha láttátok egymást de nem is nagyon beszéltetek soha, csak ismeritek egymást névről meg látásból. Meg egy ideig egy iskolába jártatok, de ott se nagyon tartottátok a kapcsolatot. Aztán már hosszú évek óta nem láttátok egymást, aztán egyszer csak a semmiből rátok írna facebookon és beszélgetni szeretne veletek, esetleg élőben is találkozni.
Szívesen beszélgetnétek vele, vagy zavarna hogy felvette veletek a kapcsolatot?
Nem zavart. A baj csak az volt, hogy írtam neki rendesen aztán, de ő nem nagyon. Inkább csak néhány soros semmiket, nem érdekelte, amit írtam. Csak kérdezgetett, de felszínesen.
Én szívesen beszélgetnék, de úgy néz ki nincs miről, vagy végülis neki csak egy ötlet volt, nem több.
Pedig először úgy örültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!