25 év alattiak ti mennyire vagytok társaságiak, bulizósak?
Könnyű szerinted barátokat szerezni?
Szoktad magadat magányosnak érezni?
22 vagyok, szinte semennyire. Elég introvertált vagyok és voltam világ életemben. Bulizni, szórakozóhelyen soha az életben nem voltam és nem is vágyom rá, soha nem vonzott.
A társaságra valamilyen szinten vágyom, nem akarok állandóan egyedül lenni, de hatalmas igényem sincs a társaságra, szeretek egyedül is lenni és igénylem is, illetve ha elmegyek valami programra vagy találkozom valakikkel, akkor pár óra nekem általában elég is.
Szerintem nem olyan egyszerű barátokat szerezni, de ez az adott embertől is függ,
Barátokkal szoktam menni, én szeretem,mert szeretek táncolni,de nem sokszor megyünk, mert a szórakozóhelyeket ők nem szeretik.:)
Én viszonylag hamar megtalálom a hangot bárkivel,de ez függ attól, hogy mennyire vagy extrovertált/introvertált
Nekem 24 éves koromig tartott a bulizós időszak.
Volt gimi osztálytársak, egyetemi társak, gyerekkortól lévő barátok.
Aztán nem azért fejeződött be vagy csökkent le teljesen mert nem akartam menni, hanem mert elköltözte- én is, másik állás másik város hétköznap kilőve, aztán sok helyen jött a gyerek...és már csak ímmel-ámmal havi 1 hétvége, aztán már csak nyáron szabik alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!