A turatars.com oldalra érdemes előfizetni? Van sok aktív felhasználó, vagy ellenkezőleg, haldoklik?
Múltkor feltettem itt egy kérdést a turatarssal kapcsolatban, de rosszul, végülis értem.., ezért törölve lett. Talán most jó lesz. :)
Lenne még további kérdésem is az oldallal kapcsolatban, ezért örülnék, ha írnának olyanok, akik aktívan használják és egyben ismerik a honlapot!
Köszönöm!
Szia! Én pont most találkoztam ezzel az oldallal és hasonló kérdések fogalmazódtak meg bennem.
Kaptál azóta választ máshonnan vagy lett személyes tapasztalatod?
Nem, sajnos nem írt senki eddig , de örülnék neki pedig... :)
Amikor először tettem fel (rosszul) a kérdést, akkor írt valaki, hogy ismeri, és kérdezhetek tőle, de épp úton voltam, nem tudtam neki rögtön írni, és mire újra beléptem, törölték a kérdésemet, és ezzel együtt a lehetőséget, hogy írjak neki privátban... Hát szóval azóta semmi.
Annyit mondhatok neked, hogy én ezt az oldalt még a létrehozása után használtam. Volt az már vagy 15 éve! Tetszett nagyon, sokan voltak, sokan szerveztek túrákat. Rögtön el is mentem egy kisebb társasággal egy Börzsöny-túrára. Aztán ezzel a társasággal sokszor mentünk sok szép tájra, de mindig előre megbeszéltük hova, vagy telefonon szóltak, vagy emailben és én már nagyon be sem léptem a turatarsra, mert hát mindig megvolt már előre a fix program....
De aztán családalapítás, elköltözés miatt nem jártam már túrázni, és a kapcsolatok is megszakadtak...
Hamarosan szeretnék újra túrázni járni, néztem újra az oldalt, de ahhoz, hogy lássam mennyire aktív, van-e sok aktív tag és túra kiírás, ahhoz elő kell fizetni. Ezt még halogatnám legalább addig, míg egy rendes túracipőt nem veszek!
Meg egy ismerősöm mondta, hogy ő is aktív tag volt jó pár éve, de akkor neki nem tetszett, mert akkoriban minden átkerült a Facebookra, mindenki kirándulós csoportokat hozott létre és azokon szervezkedtek inkább. Szerinte akkor nem volt túl aktív a turatárs. De már ő se tudja ki a helyzet.
Hát elsősorban ezért is érdeklődöm, de másra is kíváncsi volnék... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!