Szereted a főnöködet, milyen ember, szimpatikus és segítőkész vagy ellenkezőleg?
A mostani főnököm még annyira új, hogy nem tudnám érdemben jellemezni, de a régit igen, ő elég összetett személyiség.
Egyrészről nagy a tudása és gyakorlata, remek problémamegoldóképessége van, érti a dolgát szakmailag, kiválóan el tudja magát adni, szereti, ha kérdeznek tőle munkával kapcsolatos dolgokat, megbecsüli a jó munkaerőt. Azonban... elég ügyesen húzza előtted a mézesmadzagot, tudja, mikor és mit kell mondani, hogy mit akarnak hallani az emberek, sokakat kibeszél a háta mögött, méghozzá elég rosszindulatú módon. Évekig dolgoztam mellette, így sokszor én hallgattam azokat a monológokat, de sosem folytam bele, elvégre.. ki tudja, akkor mi lett volna. És nem tud konfrontálódni.
Szerettem a főnököm, mert tényleg sokat köszönhetek neki, elvégre rengeteg dolgot tanultam tőle, de a végére már nem bíztam meg benne, és nem is mindennel értettem ott egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!