Kedvelhet a tanár vagy épp ellenkezőleg?
Behívtak minket suliba (végzősök vagyunk) és a tanár akivel voltunk (3 órára hívott be minket) órán alig néz rám, úgy érzem sosem nekem magyaráz, max néha rám néz. Pedig sokszor próbálom órán vele felvenni a szemkontaktust. Óra vége fele volt kétszer-háromszor h rám nézett, de akkor már befejezte az órát és vmi papírmunkát csinált.
Viszont szünetben (sulizár előtt is) ha egy helyen vagyunk akkor sokszor összeakad a tekintetünk, van hogy sokáig is néz.
Mi merult fel? Azert csak feltunik egy diaknak, ha sose neznek a szemebe oran...
De nem akarom leirni ujra amit fent mar leirtam, mindegy :D
Én viszont leírom mégegyszer, amit fent írtam. :) (#6)
Azt írtad, hogy amikor egy helyen vagytok, akkor sokszor összeakad a tekintetetek és van, hogy sokáig néz. -> válaszom: semmit nem jelent, hiába néz sokáig, hiába akad össze a tekintetek nem kell túlgondolni.
Ha tudni akar, hogy kedvel-e, akkor más megnyilvánulásaiból próbálj rájönni, mert ezek alapján közömbös a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!