Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináltok amikor azon...

Mit csináltok amikor azon vagytok minden jó legyen és minden ellenkezőleg alakul?

Figyelt kérdés
Amikor az egyik kudarc után pozitívan futsz neki és akkor is csak a bosszúság ér.
2018. nov. 24. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Veszek egy mély levegőt és tovább csinálom. A kitűzött célom olyan erőt és motivációt ad, hogy rengeteg rossz és kudarc ellenére is tovább akarom csinálni.
2018. nov. 24. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha fontos nekem az amit el akarok érni, akkor gondolom próbálkoznék tovább.
2018. nov. 24. 21:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem fontos. Kényszerből teszed mert muszáj.
2018. nov. 24. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Próbálok egy kicsit megálni és átgondolni hol cseszem el a dolgokat. Amúgy abszolút átérzem a helyzeted!

17/L

2018. nov. 24. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon alaposan megnézem hogy mit "hibáztam", hogy lehetett volna jobban csinálni, miért kerültem ilyen helyzetbe.

Közben nevetek, hogy milyen kis bénácska vagyok, utána meg hajtok tovább.

Ha valami rossz történik, csak időszakok, szerintem soha az életemben nem gondoltam úgy egy sikertelenségemre, hogy most jajj de végem van, elbasztam, hanem egyértelmű hogy a sikerbe beletartozik az, hogy előtte bukdácsolok.

2018. nov. 24. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Leszarok mindent az egész világot, lehiggadok és változtatok a hozzáállásomon.
2018. nov. 24. 21:45
 7/7 A kérdező kommentje:
És ha fennál az állapot egy jó ideje? És nem bírod már lelkileg?
2018. nov. 24. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!