Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen országba költözzek, ha...

Milyen országba költözzek, ha extrovertált személyiség vagyok?

Figyelt kérdés

Skandináv országok kilőve, esetleg Dánia ami szóba jöhet valaha. Skandinávia túl hideg és introvertált nekem (laktam ott)

Elég könnyen barátkoztam eddig külföldön, de mindenki elköltözött, ahogy én is.

Szeretnék olyan országba menni, ahol vannak hegyek, természet, minőségi oktatás, és könnyen meglehet a helyi nyelvet tanulni. Jelenleg itthon vagyok, de alig van jövőkép.

A természet/hegyek kritérium, és legyen az Euban.

Csehország mennyire megérős? Nincs is messze annyira

tegnap 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Csehország fizetésileg, megélhetésileg, politikailag ugyanolyan szr helyzetben van, mint Magyarország.
tegnap 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dániában a legmagasabb pont 109 méter, tehát kilőve. Úgyhogy Olaszország, Görögország, Spanyolország.
tegnap 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a görög pont nem tartozik az egyszerűen megtanulható nyelvek közé...
tegnap 20:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Gazdaságilag egyik ország sem jó. Svédország nagy álom volt de nagyon nem nekem volt való
tegnap 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
A délebbi országok a legextrovertáltabbak valószínűleg, (bár én nem feltétlenül hiszek az ilyen általánosításokban.) Az olaszra és a spanyolra meg azt hallani, hogy könnyű nyelvek viszonylag. Tény, hogy gazdaságilag nem feltétlenül ezekbe éri meg a legjobban költözni, de vannak fejlettebb régióik. Azt te tudod, hogy a szakmáddal melyik országban milyen lehetőségeid vannak. De az extrovertáltságod és a nyelv alapján én ennyi információ alapján mediterrán országot választanék. Csehország közelebb van, de mivel extrább, mint Magyarország? Ráadásul én úgy hallottam, alapvetően inkább mogorvább, nem túl közvetlen nép, persze ez csak egy vélemény.
tegnap 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Spanyolország, Olaszország, Horvátország

(igaz, a horvát nyelv nem a legkönnyebb, de nem hiszem hogy elhivatottsággal ne lehetne megtanulni.)

tegnap 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
hollania, irorszag (dublin, allando party, sorozes /tapasztalat)
ma 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!