Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg a világvége, hogy pár...

Tényleg a világvége, hogy pár éve fejlentettek rágalmazásért?

Figyelt kérdés

Zaklatott egy házas ürge, nagyon durván és 20 éves lányként, kétségbeesésemben ráírtam kamufiókról a feleségére, beidéztek kihallgatásra, békéltetőn megállt a dolog, de a vallomásomat megmutatta a szüleimnek, illetve üldözte őket, amúgy is védték, mint egy istent, azért folyamodtam ilyenhez, azt a 2 hónapot senkinek sem kívánom, még 2 évig zaklatott

Apám azóta mocskol, kb pofa be a nevem, másnap szarrá vert, mert rendőrség, betörte az orrom, "börtöntöltelék, börtöntől mentettelek, visznek a javítóintézetbe, hazudsz, drogos vagy, azóta is megvert már miatta

Egy alkesz, ilyeneket beszél, hogy "állj ki az útszélére", "rbanc", aztán soha barátom sem volt, ezektől ezt is vártam, ezt használta ki

tegnap 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Azért az igazságszolgáltatás sincs a toppon. Téged zaklatnak, aztán téged jelentenek fel? Nem tűnt fel valami a rendőröknek, vagy bíró vagy ki, hogy fordítva kéne?
tegnap 16:45
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
87%
Ilyen légkörből kell kilépni a maximàlis szökési sebességgel.
tegnap 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Apádat is fel kéne. Nem apa aki meg se véd egy házas ürgétől és az sem aki nem a házas ürgét veri el a lánya miatt, hanem a lányát akinek ártanak.

Habár manapság egyik se apa. Mind ilyen gyökér hogy a gyereke vagy verve van vagy lesz.rva otthagyva.

tegnap 17:01
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 még a telefonomat is lefoglalta

ezek után még próbálkozni sem mertem, pláne, h apám megfenyegetett, megöl, ha "pofázni merek újra"

tegnap 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a történetben apád a legnagyobb g..i. Leginkább ő a börtöntöltelék, vagyis inkább börtönszökevény, hogy a védelmezés helyett képes volt betörni a LÁNYA orrát.
tegnap 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Mire érted, hogy világvége?

Nyilván vannak következményei, de szerintem a legfontosabb következményével a legtöbbek nem számolnak.

tegnap 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem körülötted mindenki egy gyökér, és lépj le, dolgozz sokat, ne legyél otthon.
tegnap 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!