Hát ha olyan a világvége ami ellen nem tehetek semmit, ( pl egy aszteroida becsapódik a földbe ) akkor semmit.
Viszont ha túl lehetne élni ( pl zombiapokalipszis) akkor megpróbálnám.
szept. 18. 20:01
2/14 anonim válasza:
feltételezem, hogy meghalnék
szept. 18. 20:05
3/14 anonim válasza:
Gondolom, semmit. Mit kellene tenni a pusztulásban?
szept. 18. 20:06
4/14 anonim válasza:
Pl egy biztos világvége esetén (pl aszteroida vagy nukleáris támadás) megpróbálom elfogadni, hogy az amúgy is biztos halál nem legyengülve idősen ér, hanem jó erőben fiatalon.
szept. 18. 20:10
5/14 anonim válasza:
Ha azt vesszük, már közeleg. Az ember mégis ugyanúgy éli az életét, nap mint nap. Eseményeknél a többség pánikol, én majd pöccintek egy sört, mikor beüt a krach és iszom az elit kedves egészségére.
szept. 18. 20:25
6/14 anonim válasza:
Ahogy ismerem magamat, az elsők közt lenne végem.
szept. 18. 20:37
7/14 anonim válasza:
Hát át kéne gondolnom túl akarnám e élni.
A filmekben a túlélők..hát átmennek gyilkosba bűnözőbe sok lenne a vadállat is, nincsenek törvények, egeszségügy, egymást fertőznék(covid alatt olyan videokat lattam hogy valahol egymást köpködik le az emberek meg pl liftgombokat hogy elkapja más is..)folyamat készenlét harc és rettegés, ha meg még ebben gyerek is lenne mint vmi Sindler lista szerű filmben akit védeni kell, sztem sokkal fájóbb keményebb az eletbenmaradás, mint egyszeruen kipurcanni egy aszteroidtol es problem solved..
szept. 18. 21:20
8/14 anonim válasza:
Vagy az auswitzról készült film mutatta be hogy gyereket próbálnak menteni és a tábort próbálták neki meseszerűen előadni meg stb.
szept. 18. 21:23
9/14 anonim válasza:
*Szoval az a döntés hogy egyszeruen kiülök egy dunapartra es hajrá robbanjon az atom vagy keresek vmi földalattti bunkert. Na ez lenne hirtelen egy baromi hatalmas es nagyon nehezen meghozható döntés.
Mert mi van ha túlélem..
szept. 18. 21:26
10/14 Metionin válasza:
Amilyen szerencsés vagyok az életben, az elsők között halnék meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!