Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél világvége szituáció...

Mit tennél világvége szituációban?

Figyelt kérdés
szept. 18. 19:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

#1:

Mivel zombik nem léteznek, és nem is léteztek soha, így a zombiapokalipszis sosem történne meg.

szept. 18. 22:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem akarnám túlélni. Ha pl olyan lenne mint a Will Smith filmben, hogy este támadnak a zombik...vagy mint a Terminátorban az ítélet napja után a jövő, hogy bujkálni, harcolni, éhezni kell...aaa, inkább elsők között legyen végem egy perc alatt
szept. 18. 22:06
 13/14 kürtőskalácska ***** válasza:

11-es

Ezt most kellet ugye?

szept. 19. 05:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés sem vagyok, kimondottan ügyes sem, szóval van egy olyan sejtésem, hogy az elsők közt lenne végem. De lehet, jobb is lenne így, mert a túlélés, menekülés, rejtőzködés, szerintem, még rosszabbul menne egy olyan világban, ahol nem létezik a biztonság semmilyen formában sem.
szept. 21. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!