Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Előítéletes és bunkó családban...

Előítéletes és bunkó családban más szerint is nehéz kibírni úgy hogy te normális vagy?

Figyelt kérdés
A szüleim és a nagyszüleim is mindenkit leszólnak, mert szegény ha gazdag akkor azért szólják le( biztos lopta arra gondolnak)( Ha szegény akkor meg arra, hogy utál dolgozni.) Súlyuk miatt is leszólják az embereket, származás is lehet bármi azt is rögtön leszólják. A párkapcsolatokba is szeretnek beleszólni. Nekem is, rokonoknak is, hogy te miért ezzel jössz össze? Jobbat érdemelsz. Pletykások is sajnos. Tényleg midnenbe beleöktnek és megszólnak midnenkit. Én inkább mindig is igyekesztem másokon segíteni, nem szólok le senkit. Én megértem azokat a dolgokat, amiket ők nem értenek meg.

tegnap 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Irigy, primitív, mérgező.

Minden széles famíliában létezik. Minél távolabb tőlük.

tegnap 08:57
 2/4 A kérdező kommentje:
más családokban nem vettem észre, hogy ennyire bunkók. Főleg apám ilyen mindig mindenért én vagyok nála a rossz, gyomorgörcsöm van ha látom, mert gyerekkoromban nagyon sokat vert, mai napig szokott fenyegetni mindnennel. Anyám még a viszonylag normális, benne nincs annyi előítélet. Nagyszüleimmel meg nem lehet nagyon semmiről elbeszélgetni, ismerek sok idős embert és ők mások, mindenről lehet beszélni velük. Az én nagyszüleim meg csak megszólni tudnak másokat meg mindenre csak azt mondják hogy tényleg? Meg hogy Jaaa.
tegnap 08:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Pedig szerettem volna jó nagyszülőket akikkel mindenről lehet beszélgetni.
tegnap 09:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak magadnak kell megfelelni nem nekik, hiszen a te életed nem az övék.
tegnap 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!