Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vanitt még aki megunta, hogy...

Vanitt még aki megunta, hogy folyamatosan kihasználják és baleknak nézik mert mindenkivel jófej, mindenkin segít és azóta megváltozott és közömbös az emberekkel szemben?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Jelen🙋

Meguntam hogy mindenki csak akkor keresett ha kellett valami segítség. Megszakítottam elég sok emberrel a kapcsolatot. Már majdnem 6 éve és egy percig se bánom

tegnapelőtt 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Én is kezdek belefáradni ebbe félek,hogy így szívtelen leszek.
tegnapelőtt 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam ez mindennapos.
tegnap 00:00
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Lehet úgyis jófejnek lenni, hogy nem esünk át a ló túloldalára.
tegnap 06:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Bennem ez az említett változás jelenleg zajlik. Az utóbbi időben sorra fogtam ki olyan embereket, akiknek segítettem valami minimális dologban, aztán egy ponton túl, mindennel hozzám rohangáltak, és csak kértek és kértek.

Most meg már nagyon unom, hogy ez mennyire sűrűn történik meg.

tegnap 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Én sosem értettem, miért kell ezeken ennyit drámázni. Nem az emberiségből kell kiábrándulni, meg cinikussá válni, hanem két szabályt betartani:

1: egy "ki nem próbált" embernek annyit adsz magadból, amennyit nem sajnálsz elbukni. A jó emberi kapcsolatokba sokat kell tenni, nem szabad sajnálni a nagyvonalúságot, de csak annyit kockáztass, ami nem bánsz.

2: ha az illető visszaél a jóságoddal, akkor húzol egy határt és elteszed őt a megfelelő helyre. Ez nem kudarc, nem te hibáztál, hanem ő, és rá is b.szott, mert bukott egy értékes embert.

A legnagyobb ökörség, amikor emberek körülugrálnak más embereket, és ha nem kapják vissza, rögtön a világ végéről, meg romlott emberiségről kezdenek beszélni.

tegnap 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!