Ha ez egyik fél,meghallgatja a másik problémáját,folyamatosan hallgatva a hisztit,de ha a másik embernek van egy kis problémája,az már probléma és az mintha nem is lenne!?Ez már kihasználás és a másik semmibe vétele?Hogy jellemeznéd ezt?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 05:01
2/8 anonim válasza:
Butaság. Nem kell meghallgatni a hisztit sem.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hívják. De évekig éltem ilyen kapcsolatban.
5/8 anonim válasza:
Le kell léptetni az ilyet. (tapasztalat)
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy egyoldalú, de lehet, hogy nincs megérve arra, hogy a "te" problémáddal érdemben foglalkozzon, mert hisz a sajátjával sem tud mit kezdeni.
8/8 anonim válasza:
Felejtős. 7 éves barátságom ment így tönkre,amiről azt hittem,hogy egy szép,egymást támogatós mindent megbeszélős barátság. Ezalatt rengetegszer meghallgattam,adtam tanácsokat neki,segítettem krízis helyzetben,aztán egyszer adódott nekem is olyan problémám,amit meg szerettem volna vele beszélni,először csak egyre szűkszavúbban válaszolt,majd letörölt és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!