Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vajon mi történhetett aunap este?

Vajon mi történhetett aunap este?

Figyelt kérdés
5 évvel ezelőtt történt, olyan volt, mint egy horror filmbe csöppentem volna. Hajnali 3 lehetett, egy lánnyal voltam az autóban az erdő szélén. A lány, mondta, hogy ő lát az erdőben egy férfit mászkálni. Én csak nevettem rajta. Eltelt úgy 20 perc, ez a valaki az autó hátuljánál guggolt. Itt már éreztem, hogy baj van, de nem mutattam a lanynak, hogy ne pánikoljon be. Kiszáltam, a csávó guggol az autónál, mondom, mi van, mit akarsz, rám nézett, látta gondolom, hogy nem az a fajta vagyok, aki hagyja magát, felállt és elkezdett sétálni az autójához, de nagyon zavarodott volt, közben sántított, mint aki megsérült és valami nagyon erős vegyszer szagot éreztem rajta. Beültem az autóba, elmentünk onnan, és ahogy visszanéztem, láttam, hogy ő fut be az erdőbe tiszta erőből. Azóta is azon gondolkodok, mit csinálhatott az az ember azon az estén...
dec. 8. 01:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es: ja, vagy úgy! Akkor szólni kellett volna a rendőrségnek.
dec. 9. 13:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Csak gyanús volt, konkrétumot nem tudtam volna mondani. Emiatt nem fogom a rendőrséget járni.
dec. 9. 14:28
 13/16 Kései Sirató ***** válasza:
Pedig szólni kellett volna.
dec. 10. 15:24
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Mert vétkesek közt cinkos, aki néma.
dec. 11. 07:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Ahan. Majd akkor leszek vetkes, ha konkrét bűncselekményt láttam. Addig meg légyszíves, ne vádoljatok ilyesmivel😄 Meghogy vétkes vagyok, be..aras. Az ember itt mindig felidegeli magát.
dec. 11. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Pedig a meglapozott gyanút is jelenteni kell a rendőrségnek. A te leírásod alapján megalapozott.
tegnapelőtt 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!