Tegnap manifesztálással töltöttem kb 2 órát, erős pozitív érzelmek megjelenítésével, és este megbetegedtem, illetve rémálmaim voltak. Miért történhetett?
Lehet nem függ össze a kettő.
De az is lehet hogy azért hogy a pozitív érzelmeket megjelenítsd a negatívakat elnyomtad, és éjszaka próbáltak meg felszínre törni.
Egyfelől kimerít. Ez tény, ezen nem lehet változtatni. Viszont amikor érzelmeket használsz erőforrásként, az azt jelenti, hogy a tudattalanból nyitsz egy utat a tudatba, ahol a munka javát végzed. Ha ezt nem zárod be, akkor olyasmi is fel fog jönni onnan, amit nem te mozgósítasz, hanem eddig is megpróbált feltörni, csak a tudatod akadályozta. Minden ilyen módszernek(minden egyéb módszernek is) van egy nyitó, és záró szakasza. Azok nélkül hasonló, és ennél kellemetlenebb dolgokat tapasztalhatsz. A kimerültség csak nehezíti a zárást, és gyengíti az akaratot, ami nem engedi a negatív dolgokat felszínre kerülni.
Ugyanakkor a rémálmok megmutatják, hogy jelenleg, és a közeljövőben milyen problémákra számíthatsz, ezért érdemes elemezni őket, és tenni a forrásuk ellen az éber életben.
Wow..
Nekem van olyan, amikor emberfeletti részlegbe esem, hogy amikor ereszkedek visszafelé, akkor remegek, vagy remegek és fázok. Talán neked is ilyen. Főleg két óra után. Lehet, hogy valami olyanba tapostál, és úgy tartottad fenn ezt az állapotot, hogy utána meglegyen a bőjtje.
Vigyázz hogyan teremtessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!