A koronavírus-fertőzésnek lehet valami pozitív spirituális hatása az egyénre? (Vagy, ha elkaptam, mindenképp purgáljam ki magamból?)
Pozitív spirituális hatás?
Biztos nincs.
Egy áldás, adomány, pecsét amely új szintre emeli az emberiséget...ezért félnek tőle...
Ha a mágneses mező fordult volna meg, haldokló fekete madarak ficánkolnának a földön...
Templomot kell építeni ennek az új istenségnek...
Na jó remélem senki nem gondolja komolyan...bár inkább leírom, hogy ne...
Ez egy igen jó kérdés. Elgondolkodtató.
Minden betegséget a saját fejlődésed szolgálatába állíthatsz. Mindazonáltal nem tudom, hogy konkrétan ennek a betegségnek az egyénre gyakorolt poz. hatása mi lehetne. Ennek két oka van. Akiket én ismerek, és elkapták, azok nem spirituálisak, és akik spir. érdeklődésű ismerőseim közül senki nbem kapta el.
Próbálj a tünetek szimbolikájából kiindulni, mi lehet az a cél, ami felé a betegség "tol", illetve emeld ki magad a betegség rezgéstartományából (valamint tartsd be a Cili néni hozta szabályokat a többiek tiszteletének jeléül).
Egy járványos betegségbe, hogy tudtok ennyi mindent belemagya-rázni? Figyelembe véve, hogy
milyen sokan bele is haltak.
Azt még értem,, hogy a beteg lélek,megbetegítheti a testet.
De itt nem egyedi esetről van
szó.Tömegeket érint.
"A koronavírus-fertőzésnek lehet valami pozitív spirituális hatása az egyénre?"
Ha elgondolkodsz rajta, hogy hogy is van ez az egész, mit tehetsz ellene, stb., és a megfelelő következtetéseket vonod le, akkor lehet pozitív hatása (akár spirituális is, igen).
"Vagy, ha elkaptam, mindenképp purgáljam ki magamból?"
Nyilván.
11:17
"Általában a betegségeket figyelmeztetésként szokták értelmezni"
Általában. Nem minden esetben. És így szokták értelmezni, azaz ez csak egy értelmezés, nem feltétlen objektív igazság.
A beteg lélek nem csak megbetegíti a testet. Az már csak a végső eset. Először csak legyengíti. És kevés olyan időszak volt a történelemben, amikor a világon ennyi beteg "lelkű" ember élt egyszerre.
De ez természetesen csak egy értelmezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!